Çoklu hesabı raporladım ama ardından...
-
Öncelikle merhabalar,
Bundan 20 gün önce bir lig açmıştık sınıf arkadaşlarımla birlikte fakat ligin 16 ya da 17. haftasında arkadaşım Manchester united hesabındayken çoklu hesap yapıp tottenham sporu aldı.Ben bunu transferlerden fark ettim reportladım buraya kadar sıkıntı yok.ardından 2 gün sonra arkadaşım oyundan yasaklandı tamam buraya kadar da sıkıntı yok.Bugün arkadaşım; Lige yalan söyleyerek--(başka birisi lige gelecek isteği onayla dedi ben de ligde moderatör olduğum için istediğimi çıkarabildiğim için o olsa bile isteğini onayladım)-- tekrar girmek istedi bende eski takımını almasın diye manchester united ı öylesine bir hesap oluşturup aldım.Arkadaşım manchester united harici takım aldığı zaman istifa edecektim fakat unuttuğum bir nokta oldu.Arkadaşım tottenham sporu aldı ve benim öylesine 1 günlük hesapla manchester united ı aldığımı biliyor ve beni çoklu hesap ile reportladı.Oysa ki hiç bir transfer yapmadım hiç bir taktiği ile oynamadım amaç sadece manchester united ı almasını engellemekti.Ben haksız yere oyundan yasaklanmak istemiyorum umarım yardımcı olursunuz tüm kanıtlarımı isterseniz atarım,hepsinin ekran görüntüsü var..Saygılarımla