World Sub Cup - 2019/2 edycja
-
No niestety co niektórzy zbytnio mieli wywalone na transfery i komunikacja była słaba. Co najgorsze nie wychodziły oddania i myślę że to jest głównym powodem tej porażki.
-
Azerbejdżan wygrywa na luzaku
-
Słabe transferowanie ,brak komunikacji , kiepskie oddania , czyli dla mnie jako postronnego obserwatora , to po prostu brak umiejętności i brak zaangażowania . O ile brak umiejętności można jeszcze jakoś usprawiedliwić i wybaczyć , bo to w końcu ''Młodzieżowa Reprezentacja'' , czyli gracze którzy w większości nie posiadają większego doświadczenia, jednak brak zaangażowania to dla mnie rzecz niewybaczalna. Mam nadzieję że jakieś wnioski zostaną wyciągnięte , i w przyszłości do tego typu imprez będą dobierani gracze, którym będzie chociaż zależało na grze.
-
@cezarro Dokładnie, liczy się zaangażowanie, a nie puste słowa. Ten turniej przydał się do weryfikacji kilku graczy. Trzeba wyciągnąć wnioski, i walczyć o zwycięstwo w ostatniej bitwie
-
Ostatnia bitwa kto wie, czy nie najsilniejszy ze składów naszej drużyny. Teraz oni powalczą o pokazanie swoich umiejętności.
@Lhundaeion - niedoświadczony - 650 - Cel 1 (PM)
@radekwolin - doświadczony 650 + Cel 3
@PawełFurmański - niedoświadczony - 650 - Cel 5 (C)
@harrickplczn - niedoświadczony - 650 - Cel 7
@cogito - doświadczony 650 + - Cel 9@PawełFurmański jako jedyny spełnia główne kryterium, żeby być kapitanem, chociaż są bardziej doświadczeni gracze w ekipie - ma czas, aby być kapitanem i czuwać nad wszystkim. Od razu wyjaśniam na wypadek fali pytań co niektórych malkontentów, dlaczego nie @cogito czy @Lhundaeion .
Podsumowanie wszystkich występw naszych "modzieżowców" po trzeciej bitwie. Selekcja do 3 edycji WSC zacznie się... już dzień po zakończeniu obecnej edycji i będzie to odbywało się na tym forum, jawnie i publicznie. Dlaczego? Czas wywalczyć jakiś medal w tej imprezie z ludźmi, którzy chcą czegoś więcej niż tylko zagrać w kadrze narodowej .
-
Wynik drugiej bitwy:
@sabit-mamedov said in World Sub Cup (Second edition):Here is the result of Azerbaijan - Poland battle. (...)
-
@cezarro powiem tak ja tam próbowałem jakoś się komunikować z każdym a że szło tylko z liderem to już nie zależało odemnie, discord jak i czat był założony (na discorda nawet nie każdy dołączył...) z transferami było tak samo no niestety za kogoś nic nie można poradzić
-
@ihibon said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
@cezarro powiem tak ja tam próbowałem jakoś się komunikować z każdym a że szło tylko z liderem to już nie zależało odemnie, discord jak i czat był założony (na discorda nawet nie każdy dołączył...) z transferami było tak samo no niestety za kogoś nic nie można poradzić
właśnie takiej postawy o której piszesz nie mogę zrozumieć , bo niby po co niektóre osoby godzą się na grę w takich rozgrywkach ,a potem mają na wszystko wywalone ? Lepiej od razu powiedzieć nie chce mi się , nie czuję się na siłach ,albo nie mam czasu żeby aktywnie uczestniczyć w bitwie.
-
Dokaldnie można było odrazu zrezygnować a nie tak naprawdę marnować czas i starania innych. No cóż czasu sie nie cofnie.
-
@ihibon Komunikacja z kolegami z drużyny to jest podstawa w każdej bitwie W pierwszje bitwie 4 świetnie się komunikowało, w drugiej bitwie dwóch. Zobaczymy w trzeciej bitwie. Jak dla mnie to dwie bitwy wyłoniły już 6 menadżerów gotowych do gry w pierwszym zespole kadry narodowej. Taktyki można dostać, komunikacji nie .
-
@dovco_handf said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
@ihibon Komunikacja z kolegami z drużyny to jest podstawa w każdej bitwie
szkoda tylko ,że nie wszyscy ''wybrańcy'' do kadry o tym wiedzą...
-
@dovco_handf no niestety nie zawsze trafia się,, dream team,,
-
WORLD SUB CUP 2019
Group D / Round 3
Poland Egypt
Home Team - Poland
G1 @Lhundaeion - (PolskaAkademiaMenadżerów) (PM)
G3 @radekwolin - (PolskaAkademiaMenadżerów)
G5 @PawełFurmański - (Polish Legends)
G7 @harrickplczn - (Polish Eagles)
G9 @cogito - (Husarya PL)Group D / Round 3
Poland vs Egypt
away team
G1: mohamed elshaer mcll
G3:كابتن عبده المصري
G5: Elmaystrøø
G7: mrosh1000 (C)
G9: mohamed ahmed radwan -
Egipt to najlepsza drużyna w tej grupie. Obserwujmy z uwagą działania naszych "młodych asów" .
-
Ja wraz z @Dovco_HandF zapraszamy na czat naszej Młodzieżowej Reprezentacji Polski
Powodzenia @Lhundaeion @radekwolin @PawełFurmański @harrickplczn @cogito -
@Lhundaeion
@radekwolin
@PawełFurmański
@harrickplczn
@cogitopowodzenia panowie i niech moc będzie z wami
-
Powodzenia w bitwie
-
W bitwie przeciw Egipcjanom raczej nie powinniśmy martwić się o brak komunikacji czy budowy zespołów,większość to gracze obcykani
-
@Lhundaeion @radekwolin @PawełFurmański @harrickplczn @cogito Super ekipa, dajcie czadu panowie