[Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016
-
@Byku-Duma-Warmii u nas wynik w progresie jeszcze wyższy chyba jak w bitwie
-
:flag_pl: Polish Eagles vs VINSMOKE FAMILY:flag_id: - kolejka
-
- Jeszcze progres
- Jeszcze progres
-
skrobiemy skrobiemy, powoli gonimy i po trochę zmniejszamy stratę
-
@Stefan-Joptwojmać nawet jeśli nie wygracie macie szansę awansować .oczywiście kibicujemy
-
Wczorajsza kolejka zdecydowanie dla rywala i niestety trochę nam odskoczyli w wyniku, ale to przez to, że spadłem na ostatnie miejsce. W każdej kolejce jest sporo zmian, więc wynik do końca bitwy będzie się zmieniał.
-
@Byku-Duma-Warmii To chyba z polskich grup tylko my nie mamy problemu z osiągnięciem awansu.live is brutal
-
@huzar-shakir
Masz rację, ale zauważ jakim wy mocnym składem gracie, a ja ten turniej traktuje jako wprowadzenie w bitwy nowych chłopaków z grupy. -
@Byku-Duma-Warmii takie tam gadanie...nie gracie słabym składem. My możemy powiedzieć co innego.zależy czym się u nas sugerujesz.bo chyba nie rankingami .ja ostatnią bitwę zagrałem z Husarią w 3 rundzie MPG,a więc dawno. @Hustin-Doffman w ogóle nie pamięta jak bitewka wygląda. ..
-
@huzar-shakir
Nie powiedziałem, że gramy słabym składem, bo moich kolegów za słabych nie uważam, tylko po prostu to w większości dla nich pierwsze bitwy są. A u was każdy z graczy ma już duże doświadczenie rozegranych bitew i wie co robić w danych sytuacjach. -
@Byku-Duma-Warmii Dla mnie jest to 5 bitwa w moim życiu, więc na tle graczy z PE jestem mało doświadczony w bitwach
-
-
@Damiś27, @huzar-shakir
Panowie dobrze wiecie o co mi chodzi. Nie ma zamiaru się tu z wami spierać, kto gra lepszym składem, a kto nie. Skończmy ten temat.Wczorajsza kolejka dla nas, gdyż w jedynym meczu z rywalem to @RTS1910_FCS był lepszy od rywala. Po tej kolejce znów wracamy na prowadzenie :slight_smile:.
-
@Byku-Duma-Warmii i tak do końca teraz
-
@huzar-shakir
Będziemy się starać :slight_smile:. -
Punkty za wygranie pucharu dopiszę po finale Pucharu. -
-
Dzisiejszy puchar na remis, w finale mamy po jednym menedżerze z każdej grupy. Różnica punktów po tej kolejce pozostaje taka sama jak po poprzedniej czyli, punktów przewagi na naszą korzyść.
-
U nas jutro puchar, gdyby udało się awansować naszym do finału to ich przewagę byśmy zredukowali o 150 punktów. Trzeba walczyć do końca.