[Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016
-
@byku-duma-warmii 541 pomogło
-
Merah Putih vs IRMAOS METRALHA [10/22]
-
@toomanyways
Nie ważne jak, ważne jest tylko zwycięstwo -
@toomanyways said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
@cezarro Daj sobie już spokój, nasza bitwa nasza sprawa. Wygramy to wygramy, przegramy to przegramy. W twoim życiu to raczej niczego nie zmieni.
Luzik , już nic więcej nie będę tutaj pisał Mam nadzieję że wygracie tą bitwę :v_tone2:
-
-
-
@toomanyways haha,teraz wiemy,że @daroo933 przegra mecz.zapewne wielkie emocje towarzyszą waszej bitwie,skoro wpis na temat tego kto komu odda pojawił się na ogólnopolskim ...emocje...
-
Merah Putih vs IRMAOS METRALHA [11/22]
-
Wczorajszy puchar na remis, ale rywale mieli bardzo dużo szczęścia w tych meczach, no nic gramy dalej. W półfinale mierzy się ze swoimi graczami, więc w finale mamy po graczu.
-
@huzar-shakir faktycznie, nawet nie zauważyłem Miałem dwa tematy otwarte, tu i na grupie i przez przypadek do złego wpisałem.
-
-
Merah Putih vs IRMAOS METRALHA [12/22]
-
Wczorajsza kolejka dla nas
-
Od naszego rywala 2 zawodników nie wytrzymało psychicznie i wyszło z ligi :point_down_tone1:
-
@stefan-joptwojmać No to macie z górki.
-
Z górki to my mieliśmy od 2 kolejki, teraz to już chyba koniec, bo Ci co wszyli z ligi jeśli nie dołączą to mamy WO?
-
@stefan-joptwojmać Nie. Jak wszyscy opuszczą ligę, wygrywacie przez walkower. W innym przypadku:
- mogą ich zamienić nowi menadżerowie i wtedy macie 2x-100 punktów dla rywali
- komputer może prowadzić w imieniu menadżerów drużyny. Macie wtedy punkty minusowe, jeśli wprowadzi w wyjściowe 11-tki na złe pozycje zawodników.
-
Racja. Pomyliłem punkt z opuszczeniem grupy..
-
@Dovco_HandF
To jak z tą karą dla nas jest czy nie ma, bo nic nie mówiłeś, co w tej sprawie dalej, a rywal domaga się od nas kary za to ?