[Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016
-
@huzar-shakir faktycznie, nawet nie zauważyłem Miałem dwa tematy otwarte, tu i na grupie i przez przypadek do złego wpisałem.
-
-
Merah Putih vs IRMAOS METRALHA [12/22]
-
Wczorajsza kolejka dla nas
-
Od naszego rywala 2 zawodników nie wytrzymało psychicznie i wyszło z ligi :point_down_tone1:
-
@stefan-joptwojmać No to macie z górki.
-
Z górki to my mieliśmy od 2 kolejki, teraz to już chyba koniec, bo Ci co wszyli z ligi jeśli nie dołączą to mamy WO?
-
@stefan-joptwojmać Nie. Jak wszyscy opuszczą ligę, wygrywacie przez walkower. W innym przypadku:
- mogą ich zamienić nowi menadżerowie i wtedy macie 2x-100 punktów dla rywali
- komputer może prowadzić w imieniu menadżerów drużyny. Macie wtedy punkty minusowe, jeśli wprowadzi w wyjściowe 11-tki na złe pozycje zawodników.
-
Racja. Pomyliłem punkt z opuszczeniem grupy..
-
@Dovco_HandF
To jak z tą karą dla nas jest czy nie ma, bo nic nie mówiłeś, co w tej sprawie dalej, a rywal domaga się od nas kary za to ? -
Zrobili wzmocnienia i od razu zaczęli nam punkty zabierać !!!!!
-
:flag_pl: Polish Eagles. The Phoenix :flag_id: - - kolejka
- Marcin dostał czerwoną w naszym spotkaniu, ale i tak wysoko wygrał
W 4 na 5 meczów mieliśmy lepsze statystyki.
-
:flag_pl: Polish Eagles. The Phoenix :flag_id: - kolejka
-
Dostajemy nieźle
-
Wczorajsza kolejka, niestety tylko na remis :(.
-
Niepoważny rywal, kolejnych 2 odeszło, to chyba po bitwie..
-
@stefan-joptwojmać Grajcie dopóki jest chociaż jeden... jak wszyscy odejdą - wygrywacie walkowerem.
-
@stefan-joptwojmać said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
Niepoważny rywal, kolejnych 2 odeszło, to chyba po bitwie..
Jak chcecie możemy się zamienić rywalami
-
@huzar-shakir said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
@damiś27 nie wierzysz w sukces w naszą ekipę ??? :).jesteśmy dopiero na półmetku.
Jak bym nie wierzył to bym szukał innych graczy przy ustalaniu składu Jesteśmy lepsi, widać to po statystykach jednak rywale mają szczęście