[Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016
-
Zwycięstwo zapewnimy sobie po rundzie jesiennej
-
@Damiś27 Gromicie rywali :clap_tone1:.
-
U nas w pucharze po jednym przechodzi dalej, aż szkoda mojego meczu bo po statystykach to rywal powinien piszczeć, ale.. piszczę ja !
-
U nas takie były wyniki w ostatnich kolejkach:
W pucharze niestety przegrywamy do w pierwszej rundzie :(. Szkoda, bo czerwona kartka popsuła mi plany co do awansu dalej , a grałem stylem normalnym :(.
We wczorajszej kolejce tylko jeden mecz z rywalem, który niestety @RTS1910_FCS przegrywa na wyjeździe :(.
-
:flag_pl: Polish Eagles vs VINSMOKE FAMILY:flag_id: - kolejka
-
Jadą nas okropnie, mają już taką przewagę w wygranych meczach nad nami, że tragedia:(
-
U nas to rywale po tej kolejce obejmują prowadzenie :(. Niestety mamy minusowe punkty za rozegrany sparing z rywalem.
-
-
-
Wczorajsza kolejka zdecydowanie dla nas i wychodzimy na prowadzenie
-
Nie wiem dlaczego, ale jakoś tak siedzi we mnie ta czerwona sprzed kilku kolejek grając normalnie na pomarańczowego, gdyby nie to zapewne miałbym 4 zwycięstwa u siebie:(
-
Wczorajsza kolejka na remis, ale to jednak my zwiększamy przewagę po tej kolejce :slight_smile:
-
-
Nie no symulacja zaczyna się o 22, a jeszcze nie ma wyników, wczoraj było niemal godzinę wcześniej
-
Wstawiłbym wyniki gdyby one były, bo symulacja trwa od 22.. a jest 70:08
-
Jest! 8:00 była symulacja po 8h.. ale nic to ważne, że odrabiamy!
-
U nas kolejka dla rywali i zmniejszają stratę do nas. Dziś ćwierćfinał pucharu w rozstawieniu PL vs AK2K.
-
Będzie ciężko, ale przynajmniej składy ładnie nam idą.
-
Moja pierwsza porażka w bitwie z rywalem