Menajer sayfama giremiyorum
-
Re: menajer takımlarım açık olduğu halde giremiyorum
Bende 1. Siradaki sayfama giris yapamiyorum. Bu sayfayi yuklemekte problem yasiyoruz. Lutfen tekrar dene. Ayni sorunmu acaba?
-
@alphan2222 simdide gecici olarak devre disi oldu
-
aynı durum bende de mevcut, tüm yaptığım maçlar ve puanlarda silinmiş ! neler oluyor ???
-
Dün gece laure server'ında problemler oluştu. Şu an server'ı çevrimdışına aldık ve problemi çözmeye çalışıyoruz.
Problemi çözene kadar transferler ve simülasyonlar geçici olarak durduruldu ve takımına giriş yapılmamaktadır.
Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Bunu çözmek şu an önceliğimiz.
-
Sayfaya girme sorunu düzelmiş ama antrenmanla 103 yaptığım oyuncu 101'e düşmüş.Ayrıca kalecimin 2 günlük sakatlığı vardı o geçmişti şimdi yeniden sakat gözüküyor?
-
@galipcaliskan1907 sıkıntısından sonra takıma giriş yaptım ve en az 5 6 oyuncum düne göre 1 veya 2 gücü düşürülmüş. Bu neden oldu ve bunu nasil telafi edeceksiniz. Bu oyuncuları yükseltmek için de baya dün coin kullandım.
-
@volo121212 @alican5656 Merhaba,
Sorunla ilgili duyuru zaten yapıldı.Sorun giderildi.Maçlar ertelendi.
-
@BABAYİĞİD-aslantepe'ın dediklerine ek olarak;
Hatadan dolayı kaynaklanan veri kayıpların hepsini, oyuncu verileri hariç, düzeltebildik. Dolayısıyla oyuncu gelişimi ile alakalı bütün BossCoin'lar iade edilecektir. Bunun üstüne bir miktar BossCoin da ekleyeceğiz.
Tekrardan yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.