• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Hileci Yardım

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 256 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • SirAhmedoviçS Offline
    SirAhmedoviçS Offline
    SirAhmedoviç Turkish Users
    wrote on last edited by

Merhaba,

Ligimde bir menajer var İranlı, Arsenal takımının menajeri. Ligde ayrıca 2 tane daha İranlı menajer var fakat bu menajerlerin oyuna kayıt olma ve son görülme tarihleri aynı, kısaca 1 günlük iş için açılmış bir dahada giren olmamış. Bu hesaplar o bir gün içinde seri olarak boss coin ile oyuncu satışı yapıyor NPC ye ve daha sonra bu Arsenal dan en yüksek fiyattan oyuncu alıyorlar. Hatta bir tanesi yüksek bir oyuncuyu en düşük fiyattan Arsenal a satıyor. Çok net bir hile bariz bir şekilde belli. Forumda ban vs olmayacağını biliyorum ben sadece nasıl bir yol izlemem hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.

Oyun içinden en az 5-6 kere report ettim, not guilty diye cevap geldi. Ekran görüntüleri aldım maille şikayet ettim, oyun içinden yazın diye bir cevap geldi. Ama hep İngilizce diliyle report ettim vs. Bir Türk yönetici yardımcı olabilir mi ne yapmam lazım?

S 1 Reply Last reply
    1
  • S Offline
    S Offline
    sistematikci
    replied to SirAhmedoviç on last edited by

@sirahmedoviç Merhaba; öncelikle yine belirtmek zorundayız ki forumlar üzerinden hile bildiriminde bulunmak kurallara aykırıdır.
    Hile raporunuza bakılmış ve yeterli kanıt olmadığı şekilde tarafınıza bilgi verilmiş. Eğer mevcut durumda yeterli kanıt olduğunu düşünüyorsanız tekrar rapor oluşturabilirsiniz.
    İyi oyunlar.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular