Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
Oficjalne logo turnieju przygotowane na moją prośbę przez moją żonę, znaną w OSM starszym stażem graczom jako Kethrae (zaczynała w wersji 1.0, potem grała w wersji 2.0, zrezygnowała jak wielu innych po wejściu wersji 3.0) :
-
Nigdy tak nie miałem, żeby tak bardzo prawnik skrócił karę, aż o 3 kolejki..
-
@Magic-89 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Dovco_HandF Coś czuję, że w tym roku mistrzem zostanie ktoś z PAM. Jacek albo Radek, obaj są w wielkiej formie
Z rozpędu wymieniłeś człowieka, który może nie awansować nawet do półfinału, a jeśli awansować to z trudem i z 4, w porywach fuksa maks z 3 miejsca
@martin343 Ty za ostro grasz
-
Grupa D Końcowa tabela
Emocji nie brakowało jak widać. I pytanie czy przy jednakowej liczbie punktów liczy się bilans bramkowy czy robiona jest mała tabelka ?
-
Grupa B , kolejka 21/22
Ostatnia kolejka raczej już niewiele tutaj zmieni i można już pogratulować awansu @gremlin87 , @Pansushe , @Komendanuta oraz @Lhundaeion
-
U nas też wszystko jasne, awans @Stefan-Joptwojmać, @Mormo666 @Rhett1 i @PawełFurmański
@maqpax
?:D -
Rywalizacja w grupie A dobiegła końca. Dzięki za walkę panowie
Gratulacje awansu @Szeregowiec , @daroo933 , @Swirecki , @m-rebizant. -
Tabela końcowa
-
@Szeregowiec said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Rywalizacja w grupie A dobiegła końca. Dzięki za walkę panowie
Gratulacje awansu @Szeregowiec , @daroo933 , @Swirecki , @m-rebizant.Graty Jacek zdominowałes ligę. Powodzenia w kolejnej rundzie ️
-
@beyah1985
Świetna robota Artur -
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Co by się nie działo, z tabelek wynika że dziką kartę dostanie ktoś z GRUPY D.
nie ktoś, a @martin343
-
@martin343 ja dostałem 3 czerwa w 3 z 5 spotkań z rzędu, każde przed 10 minutą I na 5 spotkań za każdym razem miałem minimum 2 graczy wykartkowanych (bezpośrednia i przerwa za 3 zółte)
-
@Stefan-Joptwojmać napisałem "ktoś" bo miejsca od 4 do 6 miały po 38 punktów a teraz już spokojnie gratulację dla @martin343