Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
@Stefan-Joptwojmać ciekawe czy jak kolega wyżej zająłby 5 miejsce i szczęśliwie awansował czy też by stwierdził że słabo to obmyśliłeś
-
@Marcin6578 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Stefan-Joptwojmać ciekawe czy jak kolega wyżej zająłby 5 miejsce i szczęśliwie awansował czy też by stwierdził że słabo to obmyśliłeś
Niby zdobył 34 pkt, a awansowała osoba z innej grupy, która wywalczyła 33 pkt. Jednak wg. mojej subiektywnej opinii miał łatwiejszą grupę co przełożyło się na większą liczbę punktów. Tak czy siak uważam, że to sprawiedliwe zasady.
Jest to również mój debiut w finale, kilka razy byłem blisko i wiem jak to jest, gdy brakuje tyci tyci.
-
Niebawem założę ligę FINAŁOWĄ!
-
@Stefan-Joptwojmać Czekamy na Pokemony
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Stefan-Joptwojmać Czekamy na Pokemony
Jeszcze około 45 min
-
Może ktoś sprawdzić czy może założyć ligę pokemony?
-
@Stefan-Joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Może ktoś sprawdzić czy może założyć ligę pokemony?
Nie mogę wgl znaleźć ligi pokemonów
-
Nie Ty jeden..
-
To już chyba nie ma
-
I co teraz
-
Musimy się naradzić w gronie organizatorów. Także postaramy się dać wam znać najszybciej jak to możliwe.
-
To czekamy
-
Sprawdzamy teraz wszystkie możliwości, także proszę o cierpliwość.
-
OSM zrobił nam psikusa i nie był to prima aprilis. W związku z tym musimy postanowić co dalej. Nie ma 18 zespołowej ligi o tych samych wartościach. Nie chcemy też grać finału w nostalgii tym samym pomniejszając finał do 12 uczestników. Los uśmiechną się do @Mati-Colchoner i @Rusewicz i rzutem na taśmę załapali się do finału. Zagramy Ligę All Stars. 20 zespołowa liga o zbliżonych wartościach, różnice są kosmetyczne i nie będą miały wpływu na wynik końcowy. Kadry są podobne do nostalgii.
W związku z tym:
Zasady ogólne:- dozwolone sparingi bez ograniczeń,
- dozwolona rozbudowa stadionu,
- dozwolony trening zawodników bez ograniczeń,
- bez tajnych treningów,
- bez zgrupowań,
- bez przyspieszaczy,
- bez pucharu.
Ligę założę niebawem.
-
ZAPROSZENIA ZOSTAŁY WYSŁANE POWODZENIA!!!
-
@Stefan-Joptwojmać dzięki za dzika karte