Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Proszę bardzo !!!
Głosować można do 18.11.2019 do godziny 22:00
Ja już oddałem swój głos
-
Poszły konie po betonie:
-
@Stefan-Joptwojmać Na 10 spotkań aż 6 remisów! Oznacza to jedno: to będzie niezwykle zacięta i ciekawa liga od pierwszej do ostatniej kolejki Pierwszym liderem jest @Prezes-Kukito z PE .
-
Co powiecie na takie format rozgrywek między województwami 1 runda każdy gra w swoim województwie ten kto wygra awansuje do finału wtedy jest 16 drużyn z ekstraklasy i losowanie drużyn kto którą zagra
-
@gabkazmc Przy takim formacie, na pewno większość lig byłoby opustoszałych, ale jakbyś obdzielił 4 ligi po 4 województwa w każdej, to miałoby sens
-
@Mati-Colchoner idzie pokombinować trzeba było by sprawdzić ilu chętnych będzie
-
To teraz taka sonda https://sonda.hanzo.pl/sondy,278064,A5Qt.html
-
@gabkazmc said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Co powiecie na takie format rozgrywek między województwami 1 runda każdy gra w swoim województwie ten kto wygra awansuje do finału wtedy jest 16 drużyn z ekstraklasy i losowanie drużyn kto którą zagra
Ja to raczej kiedyś myślałem, żeby utworzyć ciągle graną polską ligę. Np. wyjściowo zacząć od podziału na Ekstraklasę i dalsze ligi choćby bazując na finale, półfinałach z IMP, ustalić liczbę spadających/awansujących. Tylko to by nie wypaliło, bo mamy tylko 4 sloty do grania Każdy gra rankingówki, dochodzą WCC, WNT, IMP, inne turnieje.
-
Zobaczymy co reszta powie na mój pomysł i jak sonda wyjdzie
-
@sniki26, szef grupy H_PL, po drugiej kolejce wskakuje na stołek lidera i to przynajmniej do jutra jest mistrzem Polski, jako jedyny wygrywając dwa pierwsze mecze
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@sniki26, szef grupy H_PL, po drugiej kolejce wskakuje na stołek lidera i to przynajmniej do jutra jest mistrzem Polski, jako jedyny wygrywając dwa pierwsze mecze
Chyba przemotywowałeś swoich grajków, 2 redy w meczu u siebie
-
@Stefan-Joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Czerwony sędzia nie miał litości dla mnie .
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Stefan-Joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Czerwony sędzia nie miał litości dla mnie .
Żadna nowość.Sędziowie cię nie lubią.
-
GORĄCO ZACHĘCAM - SWÓJ GŁOS ODDAŁO JUŻ 52 MENAGO ORAZ OSÓB ZAINTERESOWANYCH POLSKIM OSM
Głosować można do 18.11.2019 do godziny 22:00
KTO WYGRA IMP 2019 OSM ???
-
Po 3 kolejce mamy trzeciego przewodniczącego na szczycie tej wspaniałej listy menadżerów walczących o miano najlepszego z najlepszych! Brawo @Stefan-Joptwojmać z PL .
-
Zmina lidera! @beyah1985 z PAM tej nocy jest mistrzem Polski. To jego noc! Czy tylko ta jedna, czy przez cały rok - to się jeszcze okaże. Póki co, start w mistrzostwach piękny .
-
jupi w koncu jakaś bramka wpadła z moich meczach w tym finale i moge się pochwalić ze jako jedyny na razie bramki nie straciłem xD