Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
@sniki26 bije dziś lidera u siebie i @Mati-Colchoner e-jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, niemal można go już dotknąć, a grupa pościgowa jest ogromna, wręcz lawina po prostu!
-
@Dovco_HandF ja niby jestem zaraz za liderem, ale nie wiem jakim cudem się znalazłem na tym 2 miejscu
-
@ShakiBoy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Dovco_HandF ja niby jestem zaraz za liderem, ale nie wiem jakim cudem się znalazłem na tym 2 miejscu
Jesteś świetnym menadżerem i akurat tu forma ci eksplodowała!
-
@Mati-Colchoner nadal wiosłuje na czele. O jedną długość za nim @beyah1985 z przyklejonym @ShakiBoy. Dalej cała armada...
.. .. -
Po porażce lidera: @Mati-Colchoner z @suchy998 szczyt tabeli tak się spłaszczył jak po pierwszych dwóch kolejkach. Jeszcze nadal @Mati-Colchoner prowadzi, ale plejada menadżerów bombarduje już go jak plejada meteorytów atmosferę ziemi
-
No no ładnie poczynasz sobie, po cichutku ze środka tabeli już prawie na sam szczyt się wdarłeś
-
Pomiędzy 16 miejscem w tabeli na którym spoczywa w zdrowiu i szczęściu @Lhundaeion z 17 punktami a pierwszym bezustannie, lecz już bardzo mocno naciskanym: @Mati-Colchoner jest tylko 9 punktów różnicy, a liga nawet jeszcze nie jest na półmetku. Jeszcze wiele może się wydarzyć, jeszcze wiele może się zmienić
-
Za nami 15 seria pojedynków. Po 7 wygranych meczów mają: @Mati-Colchoner, zresztą nadal ciągle prowadzący w tej niezwykle zaciętej finalnej lidze MP 2019; dalej ściagający go zaciekle ja czyli @Dovco_HandF oraz Moderator tej Ligi w osobie @Stefan-Joptwojmać, a także niespodziewanie w tej kompanii @ShakiBoy. Najwięcej porażek ma @JohnDerko, przez co uczciwym jest, że na końcu stawki się znajduje. Mistrzem niezdecydowania, ani w prawo ani w lewo, król remisów to: @borynos, stary jak dąb mistrz Polski z roku bodajże 2014, o la boga to już 5 lat!?
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
" a także niespodziewanie w tej kompanii @ShakiBoy. "
Jerzy dla Ciebie może to niespodziewanie. Jednak dla mnie nie
W końcu on ma więcej medali niż większość finalistów MP.
Jest Mistrzem Polski Grup 2019 oraz finalistą MP 2018 (był na 9 miejscu-debiut w MP) oraz Brązowym medalistą MPP razem z @Prezes-Kukito czy TOP 10 w Polsce w rankingu -
Idę po Was
-
Drobny organizacyjny komunikat!
Mamy już potwierdzenie nagród w tej edycji MP. W związku z tym, że postanowiliśmy włączyć wbrew opinni niektórych głosów kilka guziczków więcej w stosunku do poprzednich mistrzostw, a przede wszystkim uruchomić bez ograniczenia mecze sparingowe - udało nam się - po negocjacjach, znacznie zwiekszyć pulę nagród w tym roku. Tak to się prezentuje w tym roku:
Zwycięzcy 1. rundy »250 monet szefa każdy zwycięzca (8 menadżerów)
Zwycięzcy 2. rundy »500 monet szefa każdy zwycięzca (4 menadżerów)
Finał:
1. »1000 monet szefa
2. » 500 monet szefa
3. » 250 monet szefa- dojdą 3 nagrody extra po 100 BCs każda już za samą finałową rozgrywkę:
Dodatkowe nagrody to:
- Najlepsza niespodzianka tego wydarzenia - menadżer, który miał niesamowity występ i tego też nie oczekiwano, krótko mówiąc/pisząc: dobre miejsce w debiucie >> 100 monet szefa.
- Najlepszy aktywny i kreatywny menedżer na forum w tym wydarzeniu >> 100 monet szefa.
- Najlepsza wartość klubu w finałowej lidze >> 100 monet szefa.
Nagrodzeni mogą spodziewać się odbioru nagród najprawdopodobniej pomiędzy 24-31 grudnia br., czyli po zakończeniu finałowej ligi, nie wcześniej.
- dojdą 3 nagrody extra po 100 BCs każda już za samą finałową rozgrywkę:
-
Próba małej ucieczki po tej kolejce została zaobserwowana w tabeli. To lider: Mati-Colchoner i wicelider: @Dovco_HandF próbują nawiać reszcie. A grupę pościgową prowadzi nieodpuszczający @Rusewicz i ściana menadżerów, lecących jedną ławą jak niszczące tsunami: @Kamson73, @Stefan-Joptwojmać, @sniki26, @beyah1985, @piotras231, @ShakiBoy... To wszystko to nadal pretendenci do stołka mistrza Polski 2019, ale stołek jest jeden, a chętnych nadal wielu...
-
Jutro półmetek, konia z rzędem temu kto wskaże zwycięzcę tegorocznej edycji MP 2019 (aczkolwiek od wielu kolejek nieustannie prowadzi @Mati-Colchoner ).