Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
na razie bramki nie straciłem xD
Do rewanżu powinienem już zdążyć się skalibrować
-
Piąta kolejka i piąty lider tej arcymistrzowskiej ligi: @Mati-Colchoner z PL. Forma przyszła w idelanym momencie dla kapitana polskiej reprezentacji w meczu przeciwko Kostaryce .
-
No to niesamowite, że aż tyle głosów zdobyła moja skromna osoba! Ale zarz, zarz, co wy narobiliście? Teraz każdy będzie się na mnie napinał
-
A ja czarny koń zero głosów na mnie
-
@gabkazmc said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
A ja czarny koń zero głosów na mnie
Nie ty jedyny xf
-
Nie martwcie się panowie, Jerzy ma rację, lepiej się walczy gdy nikt o Tobie nie mówi .... znacie może historię Adama Małysza z 2001 roku, trzeba było do Austrii na finałowy turniej z cyklu 4 skoczni dowieść polski hymn bo nikt się nie spodziewał takiego sukcesu, a ta bajka trwa do dzisiaj i tak samo wam panowie z rezultatem 0 % jak i Tobie Jerzy ( 19% ) życzę samych sukcesów, nie pomijając innych graczy z polskiego OSMa bo to my wszyscy, wspólnie tworzymy tę piękną historię.
-
@Mati-Colchoner to pierwszy z liderów tej ligi, który obronił swoją pozycję w drugiej kolejce pod rząd Jedynie on i król remisów: @suchy998 pozostają niepokonani wśród 20 menadżerów w tej mistrzowskiej lidze!
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Mati-Colchoner to pierwszy z liderów tej ligi, który obronił swoją pozycję w drugiej kolejce pod rząd Jedynie on i król remisów: @suchy998 pozostają niepokonani wśród 20 menadżerów w tej mistrzowskiej lidze!
Mnie wygrana nie obchodzi remis ważniejszy xd
-
@Mati-Colchoner nie odpuszcza lidera. Czy to on zostanie nowym Mistrzem Polski? Na razie wszystkie znaki na ziemi, niebie i w OSM na to wskazują .
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Mati-Colchoner nie odpuszcza lidera. Czy to on zostanie nowym Mistrzem Polski? Na razie wszystkie znaki na ziemi, niebie i w OSM na to wskazują .
Mocno się usadowił na pozycji lidera, ale też jest spora grupa pościgowa która tylko czeka, aż powinie mu się noga
-
Na froncie zachodnim i w finale indywidualnych Mistrzostw Polski 2019 - bez zmian. Lider: @Mati-Colchoner to już jedyny menadżer bez goryczy porażki (i dlatego prowadzi)...
-
1/4 ligi za nami. Od ogromnego peletonu zawodników jadących łeb w łeb, szprycha w szprychę odskakuje @Mati-Colchoner. Czy peleton wchłonie lidera? Czy lider ucieknie peletonowi?........ Oto jest pytanie!