Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
Próba małej ucieczki po tej kolejce została zaobserwowana w tabeli. To lider: Mati-Colchoner i wicelider: @Dovco_HandF próbują nawiać reszcie. A grupę pościgową prowadzi nieodpuszczający @Rusewicz i ściana menadżerów, lecących jedną ławą jak niszczące tsunami: @Kamson73, @Stefan-Joptwojmać, @sniki26, @beyah1985, @piotras231, @ShakiBoy... To wszystko to nadal pretendenci do stołka mistrza Polski 2019, ale stołek jest jeden, a chętnych nadal wielu...
-
Jutro półmetek, konia z rzędem temu kto wskaże zwycięzcę tegorocznej edycji MP 2019 (aczkolwiek od wielu kolejek nieustannie prowadzi @Mati-Colchoner ).
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Jutro półmetek, konia z rzędem temu kto wskaże zwycięzcę tegorocznej edycji MP 2019 (aczkolwiek od wielu kolejek nieustannie prowadzi @Mati-Colchoner ).
nikt inny nie chce zająć jego miejsca;)
-
@Stefan-Joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
nikt inny nie chce zająć jego miejsca;)
Wataha czai się tuż tuż za nim i czeka na zadyszkę mistrza .
-
A oto jak na półmetku wygląda wartość kadr uczestników turnieju:
A teraz popatrzcie jak wartość kadry ma wpływ na miejsce w tabeli menadżera:
Moim zdaniem ważniejsze są taktyki, jakimi menadżerowie grają . -
Największy wpływ ma szczęście. Możesz analizować pół dnia przeciwnika, dobrać idealna taktykę, mieć o wiele lepsze statystyki i przewagę swojego boiska a i tak przegrywasz.odechciewa się walki
-
@Dovco_HandF na tym poziomie wszystko ma znaczenie, wartość kadry również. Różnica ponad 320 baniek między 1 a ostatnim zespołem to już przepaść. Bardziej sprawiedliwie byłoby bez treningów i towarzyskich. A jeśli ktoś użyje argumentów że to też elementy tej gry to dopuscmy też transfery bo to też element menadżerki. Jednak zgadzam się mimo wszystko że najważniejsza jest taksa i szczęście a towarzyskie tylko wprowadzają w błąd.
-
@Rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Największy wpływ ma szczęście. Możesz analizować pół dnia przeciwnika, dobrać idealna taktykę, mieć o wiele lepsze statystyki i przewagę swojego boiska a i tak przegrywasz.odechciewa się walki
Ja uważam, że tutaj robotę robi kadra, a nie szczęście. 200mln to duża różnica i ma ogromne znaczenie. Widzę to zwłaszcza po sobie
-
Apropo wartości kadry jestem pod wrażeniem tej różnicy ponieważ regularnie co 8h mam ustawiony trening, jak była promka to był co 4,gram sparingi a jednak mam o wiele slabsz kadre:)
-
Aż siedem pojedynkóe zakończonych wynikiem 1:0, w tym pięć na wyjeździe! Co za kolejka! @piotras231 atakuje pozycję lidera, teraz to on jest jak cień @Mati-Colchoner. A już jutro pojedynek na szczycie, który może nieźle przemieszać czub tabeli bez względu na końcowy wynik. Bezpośredni pojedynek @Mati-Colchoner i @Dovco_HandF.
-
Dziś wysokie zwycięstwa lidera: @Mati-Colchoner, @sniki26 oraz @Lhundaeion i jednoczesnie tęgie lanie zebrane przez @Dovco_HandF, @suchy998 oraz @martin343... Walka trwa jednak nadal .
-
@Dovco_HandF Wnioskuję o przyznanie jeszcze jednej nagrody, dla osoby która najdłużej utrzymywała się na pozycji lidera
-
@Mati-Colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Dovco_HandF Wnioskuję o przyznanie jeszcze jednej nagrody, dla osoby która najdłużej utrzymywała się na pozycji lidera
Jeszcze może być np. dla najlepszego finalisty spośród tych, którzy początkowo nie awansowali do finału