Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
@m-rebizant @maqpax @huzar-shakir @Cezarro @Marcin6578 Nie wiem o czym mówicie
Wszystko jest dobrze
A na serio już błąd jest naprawiony
Przemek Grygoruk - Grupa B
@m.rebizant - Grupa A -
Turniej bez jakiejś wpadki organizatorów - to żaden turniej
A serio, świetna oprawa graficzna panowie i kapitalne przygtowanie całości: @Damiś27 @ToomAnyWays @Byku-Duma-Warmii @Stefan-Joptwojmać . -
Hahaha i wszystko jasne bo już nie byłem pewien czy to ja jakiś głupi jestem czy co
-
@toomanyways grupa E założona zaproszenia wysłane. Powodzenia
-
Grupa C - założona przez @harrickplczn
W kilkanaście minut już mamy ponad połowę graczy z grupy
-
Grupa A założona, zaproszenia wysłane. Powodzenia
-
@pb1984 Nie mamy czym się martwić
Mamy 2 osoby jako osoby rezerwowe.
Gdyby więcej osób nie dołączyło. Możemy dopuścić osoby które potwierdziły po czasie lub wyraziły chęć zagrania na MP 2019.
Możesz zobaczyć na liście w temacie Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019 - ZAPISY
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/45360/indywidualne-mistrzostwa-polski-2019-zapisy/131 -
Grupa F już założona, zaproszenia wysłane Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom
-
@pb1984 Decyzję podejmą organizatorzy i wcześniej gracz dostanie informację z podanym czasem, jeśli gracz nie dołączy to dostanie szansę następna osoba z listy rezerwowej.
Ja osobiście jestem przed 1 kolejką. Dlatego mamy dni przygotowania żeby każdy miał czas na dołączenie na Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019, ale jeśli ktoś nie potrafi tego uszanować to inna osoba może bardziej na taką szansę zasługuję.
-
Grupa B
Rozmawiałem z @Lhundaeion liga zostanie założona z małym opóźnieniem.
Wszyscy dostaną zaproszenie i @Lhundaeion przeprasza za opóźnienie z założeniem ligi. -
Powodzenia wszystkim, ja jestem trochę zawiedziony, 15 sierpnia zapisałem się na MP i przy zapisach był regulamin ale żadnej informacji że trzeba będzie potwierdzać uczestnictwo, dla mnie zapis i zgłoszenie było wystarczające. Cały miesiąc czekałem na start i zaproszenia, niestety nie sprawdzałem od 10.09 wiadomości ani forum nie miałem czasu na to w ostatnich dniach, ale byłem aktywnym graczem, ustawiłem tylko mecze. Niestety w dniu dzisiejszym wszedłem na forum i okazało się że warunkiem startu było potwierdzenie i zostałem pominięto w losowaniu. Szkoda że nikt przy zapisach nie napisał że w połowie września przed startem trzeba będzie potwierdzić uczestnictwo. Życzę wszystkim powodzenia ja niestety czekałem tylko na MP, a teraz do przyszłych kończę granie
-
Chodzi mi o to że nie było informacji w regulaminie że zapisanie się nie wystarczy tylko potrzeba jeszcze potwierdzić uczestnictwo