Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
@beyah1985 Jeżeli ty przegrasz trzema bramkami różnicy (czego ci nie życzę), a ja wygram trzema bramkami różnicy (czego sobie życzę) to zwalę cię z królewskiego tronu i sam na nim zasiądę, o ile przy tym @Mati-Colchoner da ciała i tylko zremisuje (co mu oczywiście nie życzę)... A poważniejąc, to czuję na plecach oddech @piotras231, który ciągle może mnie na koniec wyprzedzić przy mojej wielce prawdopobnej porażce ze @Stefan-Joptwojmać w ostatniej kolejce . Szalona końcówka mistrzowskiej ligi w tym roku
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@beyah1985 Jeżeli ty przegrasz trzema bramkami różnicy (czego ci nie życzę), a ja wygram trzema bramkami różnicy (czego sobie życzę) to zwalę cię z królewskiego tronu i sam na nim zasiądę, o ile przy tym @Mati-Colchoner da ciała i tylko zremisuje (co mu oczywiście nie życzę)... A poważniejąc, to czuję na plecach oddech @piotras231, który ciągle może mnie na koniec wyprzedzić przy mojej wielce prawdopobnej porażce ze @Stefan-Joptwojmać w ostatniej kolejce . Szalona końcówka mistrzowskiej ligi w tym roku
Pod koniec poprzedniej rundy wygrałeś ze mną 2:0 u mnie także tego;)
-
@Stefan-Joptwojmać Wynik naszego meczu może mi dać 1,2,3 lub 4 miejsce w MP 2019, a sędzia jest czerwoniutki - będzie ciekawy mecz
-
Gratulacje dla mistrza
-
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Przypomnienie od Organizatora MP 2019
W przypadku takiej samej ilości punktów w tabeli, o końcowej lokacie w Mistrzostwach Polski decyduje tylko i wyłącznie bilans bezpośrednich meczów pomiędzy menadżerami. Jeżeli na tym samym miejscu będzie więcej niż 2 menadżerów o miejscach zadecyduje tabelka bezpośrednich meczów pomiędzy zainteresowanymi menadżerami.
-
gratulacje @Mati Colchoner
Przypomnienie od Organizatora MP 2019
W przypadku takiej samej ilości punktów w tabeli, o końcowej lokacie w Mistrzostwach Polski decyduje tylko i wyłącznie bilans bezpośrednich meczów pomiędzy menadżerami. Jeżeli na tym samym miejscu będzie więcej niż 2 menadżerów o miejscach zadecyduje tabelka bezpośrednich meczów pomiędzy zainteresowanymi menadżerami.
Medaliści:
-
Cała 20-tka, która w ramach nagrody jest zwolniona z 1 rundy w MP 2020 jak to było i w tej edycji
-
@Mati-Colchoner brawo bardzo mnie cieszy twoja wygrana! Awansowałes do finału mega szczęśliwie możesz podziękować, że usunęli ligę pokomenów Dzięki wszystkim za grę do następnego ️
-
Zauważcie, że tylko w jednym przypadku na całą ligę o końcowych miejscach w klasyfikacji decydował bilans bezpośrednich spotkań pomiędzy dwoma menadżerami - i to na pozycjach nr 1 i nr 2! Pozostali menadżerowie, na każdej z pozycji, mają inny bilans punktowy.
-
Dla historii: ostatnia 38 kolejka tak przebiegła:
-
Tylko 9 z 20 menadżerów przekroczyło magiczną granicę 1 miliarda EURO w wartości drużyny. I tu też najlepszy okazał się @Mati-Colchoner z drużyną Belgii. Drugi @konix1982 z Francuzami, a trzeci @beyah1985, szefujący niemieckiej drużynie.
-
Mieliśmy 5 debiutantów w mistrzostwach i nieźle namieszali:
@beyah1985 z PAM - II m.
@piotras231 z AG - IV m.
@konix1982 z PL - XII m.
@Bartmanho z PE - XIV m.
@JohnDerko z PE - XVIII m.