Hileyi yapan kişi bilinmiyor
-
Merhabalar öncelikle bu bir hile şikayeti değildir.Hileleri raporlama kismindan bildirmem gerektiğini biliyorum.Benim sorunum şu.Ispanya liginde takımımla harika ilerliyordum kadro değeri ve puan kısmında herkesle arayı açmıştım.Geçen günlerde menajeri olmayan valencia takımıyla maçım vardı.Dizilisimi yaptm taktiklerimi vs her seyi ayarladim ve uyudum.uyandığımda da baktim ki yenilmişim.Buna da tamam dedim demekki taktikte vs bi yanlışlık olmuş ya da şans faktörüne yenik düşmüşüz.Sonra fark ettim ki maçtan bir saat önce bir menajer valenciayi almış takimdaki parayla listeden 2 futbolcu çekmiş ve antrenman kampi basarak maça cıkmış.yenilgimin sebebi buymus.raporlayacaktim fakat o an e mail onaylamakla vs ugrasmak istemedim sinrkai gun yaparim dedim.sonraki gun baktim ki takimdan istifa etmis.Yani anlayacaginiz ligimizden bir kisi multi hesapla bu takimi aldi benim 3 puanimi çaldı ve hemen sonrako gun istifa etti.valenciayi alan menajer ismini hatırlamıyorum.ben simdi kimi nasil raporlayacagim.lutfen biri yardimci olabilir mi ?
-
@osmanyurekli Merhaba; liginizde yer alan ve hile yaptığından şüphelendiğiniz menajerin profilinden girerek hileciyi rapor et kısmından rapor oluşturabilirsiniz.