• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

İlgisizlik

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 226 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • bmerdimB Offline
    bmerdimB Offline
    bmerdim Turkish Users
    wrote on last edited by

Tosun miraç adlı menajer çoklu hesap ile hile yapıyor. Yan hesapları Mirtojgtre ve Takas ferrididdidij. Bu hesapları 2 hafta kadar önce almış ve bu takımlarla oynayacağı maç gününe kadar normal şekilde ilerlemiş. Kendi maç gününde yan hesaplarındaki takımın oyuncularının pozisyonlarını değiştirmiş ve kendisini uyarıp şikayet ettiğimiz için bu hesaplardaki takımları bu şekilde bırakmış. Kupa maçındaki Vancouver Whitecaps, Chicago Fire maçına bir bakın. Daha sonra oynanan Philadelphia Union maçına da bakın. Bu takımların oyuncuları daha önceki maçlarında olması gereken pozisyondayken Vancouver Whitecaps maçında bütün oyuncular olmaması gereken mevkilerde oynuyor. Net bir şekilde hile var. Yıllar önce de aynı sebepten oyunu bırakmıştım. Geri döndüğümde hala aynı ilgisizliği görmek şaşırtıcı. Belli ki bu kişi bu hileyi yapmaya devam edecek. Eğer bu yasak değilse bizde yapalım. Mesajlara yetersiz cevap verip konuyu kilitliyorsunuz. Bu kişiyi rapor ettim. Aradan 4 gün geçti. Ligle ilgili inceleme bitti. Hiç bir şey olmadı. Çok rahat şekilde 10.000 menajer puanı yapacak. 2. olduğum için ben 8000 civarında kalacağım. En azından bunun hile olup olmadığını söyleyin de bizde kolay yoldan gidelim.

HesteraH 1 Reply Last reply
    0
  • HesteraH Offline
    HesteraH Offline
    Hestera
    replied to bmerdim on last edited by Hestera

@bmerdim Merhaba ,

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/46386/lig-inceleme-süresi

Raporunuzda yetersiz kanıt olduğundan herhangi bir işlem yapılmamış

Community Manager : Türkiye
    tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply