Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Boss coin sorunu

Destek
    3
    5
    103
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • RisingKing
      RisingKing Turkish Users last edited by

Mobilden ücretsiz video izleyenler bilir eskiden 3-3-3 şeklinde 9 tane veriyordu.Şimdi kaldırılmış gözüküyor 2-2-2 şeklinde 6 tane izleyebiliyoruz neden kısıldı yani azaldı lütfen eski haline bari gelsin zaten pc bilgisayar versiyonunda izleyemiyoruz lütfen iletin

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • RevengeisComing
        RevengeisComing Turkish Moderator @RisingKing last edited by

@RisingKing Merhaba, iş kulübünde olan teklifler ve videolar OSM'nin iş ortaklarının sorumluluğu altındadır. Video ile kazanacağınız ödüllerde belli bir sınır vardır. Bu sınır ve zaman aralığı GB'nin takdirindedir. PC platformunda her zaman video olmuyor. Bu konu hakkındaki en son açıklama:

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/42807/10-gündür-çözülemeyen-problem/3

sistematikci 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • RisingKing
          RisingKing Turkish Users last edited by

Link açılmıyor hocam neden bilmiyorum ne yazıyor göremiyorum yazarsanız sevinirim gerçekten link açılmıyor anlamadım.Demek istediginizi anladım ama sizde mobilden ücretsiz videolar izlediyseniz fark etmişsinizdir normalde bir seferde tek seferde yani 9 tane boss coin kazanabiliyorken bu 6 ya düştü azaltmışlar keşke böyle olmasaydı

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • RevengeisComing
            RevengeisComing Turkish Moderator @RisingKing last edited by

@RisingKing
            alt metni

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • sistematikci
              sistematikci @RevengeisComing last edited by

@RevengeisComing said in Boss coin sorunu:

@RisingKing Merhaba, iş kulübünde olan teklifler ve videolar OSM'nin iş ortaklarının sorumluluğu altındadır. Video ile kazanacağınız ödüllerde belli bir sınır vardır. Bu sınır ve zaman aralığı GB'nin takdirindedir. PC platformunda her zaman video olmuyor. Bu konu hakkındaki en son açıklama:

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/42807/10-gündür-çözülemeyen-problem/3

👍

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • 1 / 1