Profesyonel Hileci
-
Adam yakalanmamak için hesaplar arası transfer yapmıyor, sadece rakip olarak gördüklerine diğer hesaptan kamp basıyor. Hesapları inceledim, resim olarakta paylaşıyorum. Son 7 ligde iki hesabında aynı tarihlerde biten ve aynı isimli liglerde olmaları tesadüf olamaz. Bu adamla oynadığım slotta ilk 100'e girmek üzereydim Bıktım bunlardan artık, ayıptır ya hu
-
@decocan44 Merhaba, forumlarda hile bildirimi yasaktır ve herhangi bir sonuç getirmez. Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından kanıtlarla beraber rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.
-
@RevengeisComing said in Profesyonel Hileci:
@decocan44 Merhaba, forumlarda hile bildirimi yasaktır ve herhangi bir sonuç getirmez. Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından kanıtlarla beraber rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.