Budowanie składu
-
Pytanie mam takie jak dobrze zbudować skład?
Widziałem że niektórzy menedżerowie robią wyprzedaż i zostawiają tylko podstawową 11 ja zazwyczaj mam 1 skład i 2 czyli ok. 20-22 zawodników i właśnie nie wiem do końca co wychodzi lepiej. Z góry dzięki za odpowiedź. -
@MATRIXUS12
Najlepiej cały czas wymieniać zawodników, a nie zostawiać sobie pierwszą 11 i drugą, cały czas wystawiaj graczy na sprzedaż nawet tych z pierwszej 11. -
@MATRIXUS12 Budowanie składu polega na ciągłej rotacji i wymianie zawodników + trening. Kupujesz na każdą pozycję młodego zawodnika poniżej 25 lat, najlepiej nastolatka w przedziale 70-79 (sprawnie to się robi używając skauta, który jest drogi ale da ci podstawy do treningu, które będą filarami twojej drużyny marzeń). Najlepiej jak to będą zawodnicy tej samej narodowości (od 6 zawodników w wyjściowej 11-tce tej samej narodowości dostaje się bonus do gry, im więcej zawodników tej samej narodowości, tym więcej bonusu). A potem wymieniasz> w jednym czasie możesz sprzedawać 4 zawodników na Liście Transferowej. Więc cały czas wstawiasz czterech i za sprzedaż kupujesz trochę lepszych skillowo zawodników i tak do w kółko Macieju do końca ligi.