Pirenin devi yemesi
-
Takımım 400 mlik rakip 20 mlik. Kendi sahamda stadyum seviyesi 3. 6 dünya yıldızı oyuncu sahibiyim ve diğerleri 90 nın üstünde rakip 60 lık 40 lık oyunculara sahip. 1 sıfır öne geçiyorum sonra 1 kırmzı kart yiyorum ve arkadan rakip 5 dakika içinde bana 2 gol atıp maçı 1-2 kazanıyor. Beynim yandı. Ki ben çok iyi bir oyuncuyum. 3000 maçtan 50 defa yenilmişim. o 50 yenilgide böyle buna benzer oldu. Yazıklar olsun böyle işe
-
@Nerdjacking Merhaba, maç sonuçları kadro gücünüz , oyuncuların form ve moral durumları , taktiğiniz ile doğru orantılıdır. Bunların sadece birinin olması o maçı kesin olarak kazanacağınız anlamına gelmez. Kadro değerinizin yüksek olması veya özel antrenman kullanmış olmanız sadece o maç için rakibe göre avantajlı konuma geçebileceğiniz anlamına gelir.Tabi bunun için kendi taktiğiniz , rakibin taktiği ve rakip takımın da oyuncu durumları önemlidir. (Ev sahibi avantajı ve stadyum sahası da extra avantaj olabilir)
Ayrıca oyunda şans faktörü de vardır, nasıl ki gerçek hayatta kadro olarak üstün olup karşı taraf eksik kalmasına rağmen sürpriz sonuçlar oluyorsa OSM'de de bu tarz durumlar olması gayet doğaldır.
Taktiksel konularda OSM Taktikleri başlığını kullanabilirsiniz. Bu konuya benzer sorular geçmiştede soruldu forumda konu açmadan önce arama yapın lütfen.
-
@Nerdjacking o kadar farka hakeme göre risk alıp oynadıysan ( agresif ve üstü) kartla rakibe hediye edersin arada işte. Abicim zaten üstünsün evindesin bildiğin taktikle çık bırak rakip risk alsın o kart yesin
-
@Bahadır-K adam risk almamıştır oyunun bu benim de başıma çok geldi benden 200 300 milyon düşük takımlara karşı puan kaybettiğim her maça çıktığım taktiklerle çıkıyorum ama oyun
-
@RevengeisComing said in Pirenin devi yemesi:
@Nerdjacking Merhaba, maç sonuçları kadro gücünüz , oyuncuların form ve moral durumları , taktiğiniz ile doğru orantılıdır. Bunların sadece birinin olması o maçı kesin olarak kazanacağınız anlamına gelmez. Kadro değerinizin yüksek olması veya özel antrenman kullanmış olmanız sadece o maç için rakibe göre avantajlı konuma geçebileceğiniz anlamına gelir.Tabi bunun için kendi taktiğiniz , rakibin taktiği ve rakip takımın da oyuncu durumları önemlidir. (Ev sahibi avantajı ve stadyum sahası da extra avantaj olabilir)
Ayrıca oyunda şans faktörü de vardır, nasıl ki gerçek hayatta kadro olarak üstün olup karşı taraf eksik kalmasına rağmen sürpriz sonuçlar oluyorsa OSM'de de bu tarz durumlar olması gayet doğaldır.
Taktiksel konularda OSM Taktikleri başlığını kullanabilirsiniz. Bu konuya benzer sorular geçmiştede soruldu forumda konu açmadan önce arama yapın lütfen.