OSM WC 2020-Mistrzostwa Świata OSM 2020
-
Poniżej kolejność na podstawie zdobutych punktów i różnicy bramkowej oraz rezerwowi menadżerowie na wypadek gdyby ktoś z jakichś powodów nie miał zamiaru/nie będzie mógł zagrać w 2 rundzie: półfinałach.
@Markez17 said in OSM WC 2020 Edition:
Some information about WC Semifinal
- 3 first managers from each semifinal league will go to the great final.
- WC Semifinal will begin next Friday, 24th July, i want to give you all some days to rest and don't become mad!
- We already have 4 league moderators, during today and tomorrow I will post here all groups and send you a PM with main data.
What happen if someone don't want to play next WC phase?
- His/Her place will be given to the next manager in his/her same 1st stage league.
What happen if someone is qualified to next WC phase and he/she is locked/suspended?
- His/Her place will be given to the best 4th place in 1st Stage.
How to determine best 4th?
1 - More league points.
2 - Best goal difference.
3 - Nearest to 3rd place league points.Here is the list of qualified users to next phase:
Grey = League 13
-
Hello!
While we still waiting for tomorrow...
WC Semifinals managers - Group by nations
TOP 12
1 - Italy - 8 managers
2 - Romania - 6 managers
3 - Turkey - 5 managers
France - 5 managers
5 - Egypt - 3 managers
Algeria - 3 managers
Portugal - 3 managers
8 - Brazil - 2 managers
Poland - 2 managers
Argentina - 2 managers
Hungary - 2 managers
Spain - 2 managers- 1 manager per nation: Croatia, Kuwait, Russia, Serbia and Iran.
-
Now that all leagues are full , here you have all league links for the WC Semifinals:
WC 2020 - Semifinal 1
WC 2020 - Semifinal 2
WC 2020 - Semifinal 3
WC 2020 - Semifinal 4Special thanks to all leagues moderators for their help to make it possible and react so fast!
WC leagues - Main rules
- All OSM Rules must be followed.
- Break rules can be punished with lost of league points, be disqualified from competition or be suspended/locked, depends on the seriousness of the matter.
- You can set a player in different position (Except GKs and GK position) but never do it in order to benefit other manager.
- Features like friendlies are up to each manager to decide how many they do per round.
- If you find another manager breaking any rule, just let me know (Markez17) by private message.
While you all are training and playing friendlies to improve your squad during pre-season...
- What do you think about your squad starter value?
- Do you prefer this or the 1st round squad value?
- Fit the team for your main tactics or you are going to try something alternative?
Share your opinion with us, don't be shy!
-
OSM WC 2020 SF L03
póki co średnio..., ale jak takich meczów u siebie jak poniżej się nie wygrywa to ciężko będzie myśleć o awansie...
-
@tristan1982 idziemy łeb w łeb ja też dwa remisy
-
Jak pisałem. Początek praktycznie identyczny jak u @tristan1982 Zobaczymy co będzie dalej. Oby te remisy były przejściowe tylko a nie żeby ciągnęły się za mną od końcówki 1 rundy
-
OSM WC 2020 SF L03
U mnie w końcu przełamanie, ale ogólnie wynik ogólny nie powala. wkurzają remisy mimo dużej przewagi...
nawet karny nie wszedł...
a tutaj pomimo znacznej przewagi i prowadzenia w końcówce dostaję bramkę na 2-2... mam nadzieję, że limit pecha wykorzystany. -
Po 7 kolejkach @Janex123 trzeci w strefie awansu, a @tristan1982 w środku tabeli, nadal z szansami na awans do finału.
-> <-
Matchday 7/22
WC 2020 - Semifinal 1
WC 2020 - Semifinal 2
WC 2020 - Semifinal 3
WC 2020 - Semifinal 4Semifinal 1 Semifinal 2 Semifinal 3 Semifinal 4 -
Coś jakby drgnęło i chyba idzie w dobra stronę
-
@Janex123 said in OSM WC 2020-Mistrzostwa Świata OSM 2020:
Coś jakby drgnęło i chyba idzie w dobra stronę
Dobra strona to ta po której jest finał MŚ .
-
@Dovco_HandF Długa droga przede mną do niego. Dopiero 8 kolejek za mną. Jeszcze nie myślę o finale tylko gram swoje.
-
OSM WC 2020 SF L03
-
@Janex123 said in OSM WC 2020-Mistrzostwa Świata OSM 2020:
Od 13 kolejki chwycił mnie kryzys z którego trzeba powoli się wydostawać. Do końca 4 kolejki. Walka trwa. Duży ścisk w czołówce.
Historyczny awans do finału w debiucie MŚ tuż-tuż
-
Niestety nie udało się awansować do finału MŚ. Zabrakło niewiele ale jednak. Zawiodła skuteczność w meczach u siebie, za dużo straciłem w nich punktów, zdecydowanie za dużo. Nie pomogła moja dobra postawa w meczach wyjazdowych którymi że tak powiem nadrabiałem w tabeli . Ostatecznie jestem w top5 co i tak uważam za duży sukces gdyż był to mój debiut w MŚ, najważniejsze że zdobyłem cenne doświadczenie które myślę że będzie w przyszłości procentować.
Teraz wrzucę ostateczną tabelę rozgrywek. Te 4 ostatnie kolejki już podaruje sobie może się nie obrazicie
Na osłodę została mi korona króla strzelców mojego zawodnika i dwukrotne pokonanie top1 na świecie pod względem punktów menadżerskich
-
Niestety u mnie też bez sukcesu. ta faza rozgrywek ogólnie mi nie wyszła.. za dużo meczy u siebie pomimo statystycznej przewagi zakończonych remisami. (niestety 2 razy też nie ustawiłem się).
jeszcze kilka kolejek przed końcem miałem 5 pkt straty do 3 miejsca i 6 do 2. także szansa była, ale niestety bez skuteczności i zwycięstw u siebie nie ma co liczyć na awans. Taktyki które w poprzedniej fazie dawały mi spokojne zwycięstwo w lidze teraz jakby "dostały stopa". Na pewno w tej fazie też poziom wyższy i rywale mocni taktycznie.
W poprzednim roku w debiucie odpadłem w 1 fazie. teraz w 2... może w przyszłym roku w 3 podejściu będzie finał... ( o ile jeszcze będzie motywacja by dalej grać )
Pomimo to cenne doświadczenie na przyszłość
-
@Janex123 i @tristan1982 walczyliście jak lwy, gratulacje Jestem pewien, że za rok będzie jeszcze lepiej .