Turniej UEFA Champions League
-
Pierwsze mecze ćwierćfinałowe na nami
-
Teraz zaczynamy półfinały koniec z eksperymentami
-
@Marcin6578 ja podobnie, ale w grupie
-
Ja lepiej. Nie ustawiłem się na rewanż i odpadłem po remisie, i bramce wyjazdowej Janka
-
Miałem nie robić eksperymentów ale ta moja taktyka wyraźnie w tym turnieju nie zawodzi
-
Sorki że wczoraj nie zapodałem wyników ale nie miałem za bardzo czasu więc wstawiam teraz
W grze pozostali już tylko : @TalaLala, @Janex123, @stb411, @tristan1982 gratuluję awansu -
Wielkimi krokami zbliżamy się do finału elitarnych rozgrywek UEFA Champions League
Rezultaty pierwszych meczów półfinałowych :
FC Barcelona(TalaLala) jest już jedną nogą w finale ale nie może zlekceważyć Red Bull Salzburg(tristan1982) bo ta drużyna jest w tym sezonie nieobliczalna i nie wolno jej jeszcze skreślać. W drugiej parze w nieco lepszej sytuacji jest Tottenham(Janex123) który pokonał 1-0 RB Leipzig(stb411) jednak ta przewaga nie jest wyraźna i rywale mogą ją zniwelować w rewanżu.
-
Wyniki meczów półfinałowych:
FC Barcelona(TalaLala) obroniła zaliczkę z pierwszego spotkania jednak tym razem wygrana przyszła zdecydowanie trudniej i pokonała na wyjeździe Red Bull Salzburg(tristan1982) 3-2. W finale melduje się także Tottenham(Janex123) który zremisował na wyjeździe z RB Leipzig(stb411) 0-0 jednak to wystarczyło by awansować.
@TalaLala i @Janex123 Wielkie gratulacje Panowie i niech wygra lepszy -
@Marcin6578 said in Turniej UEFA Champions League:
@TalaLala i @Janex123 Wielkie gratulacje Panowie i niech wygra lepszy
Lala to podobno jest Pani
-
@Lhundaeion No faktycznie. Powodzenia Panowie i Panie, sorry @TalaLala to z przyzwyczajenia
-
-
@Marcin6578 Nic się nie stało Przyzwyczajona jestem Dzięki wielkie za super turniej, liczę na kolejne!
-
Zawody dobiegły końca. Od początku była bardzo ciekawa rywalizacja i nikt się nie poddawał i do końca walczył o awans. Spośród 28 uczestników najlepsza okazała się TalaLala(Natalia) z grupy husarya której składam wielkie gratulacje Myślę że podobał Wam się ten turniej i jeśli będą chętni to zrobię kolejną edycję Dziękuję Wszystkim za niesamowite emocje i piona do zobaczenia mam nadzieję w kolejnej edycji Turnieju UEFA Champions League -
Gdzie 27 Panów się bije tam @TalaLala wygrwa , Gratulacje Natalia
-
Mówiłem, że Natalia to wygra:)