Adaletsizlik (konuyu kilitleyip kafanıza göre iş yapmayın lütfen)
-
Değerli dostlar, bu OSM denilen adaleti tam olarak tecelli olmayan oyunu ne yazık ki 2 yıldır oynuyorum...
Oyunda transfer, maç simülasyonu, promosyonlar gibi adaletsizlikler diz boyu.
Transferlerin yıllardan beri şans işi olduğu söyleniyor (hahahahaahha). Öyle bir durum yok arkadaşlar... Mantık şu, eğer hedefini tutturmadi isen ve yaşı rastgele oyuncular satıyor isen oyuncuların gidiyor ama eğer ki hedefinin üstünde ve daha genç oyuncuları daha ucuz fiyata koydu isen bunlar satılmıyor. Çünkü oyunda bir şekilde amaç hedeflere yaklaştırmak... Bu çok büyük bir adiliyetsizlik.
Maç simülasyonu da aynı şekilde, eğer ki bir takıma karşı oynuyor ve o takımın hedefi henüz tutmayıp senin tuttu ise hedefi tutmayan rakibe ekstradan %2-3 fazladan kazanma şansı oluyor (tabii burada iki rakip de sürekli oyuna girmeli)
Gelelim promosyonlara... Arkadaşlar ile bir ligde oynuyoruz. Kimisi kanada, kimisi Almanya, kimisi Belçika k, kimisi de birleşik krallık üzerinden oynuyor. Ama ne hikmetse Türkiye'de bir teklif 50 boss coin ise onlarda benzer bir teklif 75-80 i bulabiliyor. Bölgesel adaletsizlik var ne yazık ki
Hal böyle oyuna ne yazık ki insan oyundan soğuyor
Gelen cevap şu:
Transfer simülasyonlarında bahsettiğiniz gibi bir olay olması imkansızdır. Transferler belli bir algoritma çerçevesinde çalışmaktadır.
Maç sonuçlarını; taktik, oyuncu moralleri, kadro değerleri vs. gibi etkenler belirlemektedir, art niyetli düşüncelerin yeri yoktur bu hususta.
Coin görevlerinde verilen ödülün bölgeden bölgeye değişmesi gayet doğal bir durumdur, bu iş ortaklarının sorumluluğu altındadır.
Son olarak; Destek, yardım isteme merkezidir. Lütfen gereksiz konu açmayınız.
İyi oyunlar.
BENİM DE CEVAPLARIMI DİNLEYİN O HALDE;
O belli bir algoritmayi anlatır mısın @MehmetCetinTD ben algoritmayi anlatıyorum zaten... Genç, en iyi 10 ülke oyuncusu olma, uygun fiyata satma gibi ama bunun üstüne bir de ne yazık ki hedefin doğrultusunda da gerçekleşiyor diyorum. Ben algoritmada sıkıntı var diyorum.
Art niyetli bir düşünce değil bu, oyunda hedefi yüksek takımların (eğer hedefleri henüz tutmadı ise) fazladan şansları oluyor... Aksini iddia ediyorsanız kanıtlarsınız.
Coin görevlerindeki adaletsizlik neden gayet doğal oluyor? Amacınız ne, bir bölgenin oyuncuları daha iyi olsun mu? Yoksa bizler VPN mi kullanalım?
Son olarak; Destek, yardım isteme merkezi olduğu için buraya yazıyorum. Gereksiz düşüncelerin varsa cevap verme...
-
@omrtrkbyr-16 Tekrar merhaba,
-
Algoritmayı oyunu kodlayanlar dışında hiçkimse bilemez, öyle olsa algoritmanın bir anlamı kalmaz. Lütfen önce algoritma kelimesinin anlamını öğrenmeye çalışın.
-
Kendi taktik yetersizliğinizi ve kadro kuramamanızı oyunu kodlayanlara iftira atarak gideremezsiniz. Lütfen kendinizi geliştirin.
-
İş ortaklarının hangi ülkeye kaç coin ödüllü teklif sunacağına Gamebasics şirketi karar vermez.
-
Lütfen gereksiz başlıklar açıp forum huzurunu kaçırmaktan vazgeçin.
Tekrar iyi oyunlar.
-
-
This post is deleted!
-
DEVAM DA EDEYİM HATTA...
Dostlar, bu hafta haftasonu etkinliği yapılmadı... Biz çalışan insanlar nasıl hafta içi takip edebiliriz oyunu sürekli... Ayrıca toplamda 72 saat olan etkinlik süresi bu hafta 55 saat yapıldı... Bu konuyu bile aranızda bir kişi bile eleştirmiyor. Ben ve afro amerikan bir kardeşimiz laf söylüyoruz... Burada her şeyi bildiğini düşünen bazı kardeşlerimiz var ya onlar da konuşsun ya orada.... Adliyet hepimiz için dostlar. Ben kendi zevkim için laf söylemiyorum.
-
@omrtrkbyr-16 Hafta içi bir etkinlik geldiği için doğal olarak hafta sonu etkinliği yapılmadı beyefendi bundan doğal ne var?
-
@omrtrkbyr-16 Son kez merhaba,
FORUM KURALLARI
Lütfen forumlar için olan tüm kuralları okuyun:
• Uygunsuz dil, küfür, kutsal değerlere saygısızlık, ayrımcılık, gereksiz mesaj atmak ve kışkırtma bu forumda bizim görmek istemediğimiz şeylerdendir. Aynı şekilde OSM moderatörlerinin, stafflarının ve oyun sahiplerinin yaptığı işleri ve/veya kararlarını alenen eleştirmek yapıcı değildir.
• 'Konu kilit' ya da benzeri yazılar gereksiz mesaj olarak görülecektir.
• Lütfen rakip sitelerin reklamını yapmayın.
• Mesaj yazarken sınırlı sayıda büyük harf kullanmayı ve sınırlı sayıda ünlem işareti kullanmayı deneyin
• Emoji kullanımını sınırlı sayıda tutmayı deneyin.Son kez iyi oyunlar.
-
@MehmetCetinTD
1-) yıllardır programlama yapan bir matematik öğretmeniyim, algoritma kelimesinin ne anlama geldiğini sizden öğrenecek değilim
2-) Taktik yetersizliğim Var olduğunu iddia ediyorsanız buyurun istediğiniz ligde kapışalım... Bana sonuncu takımı verin. Sezon sonu şampiyonu izleyin.
3-) eğer ki gamebasics burada adaleti sağlayamiyorsa şu an bunu uygulamasın. Bazı oyuncular benim üstümde boss coin kazanıyorsa aynı durumu yaptığımız halde burada bir sorun vardır.
4-) gereksiz başlık açmıyorum. Sorunum var ve bu durum oyunla ilgili. Lütfen önce konuştuğunuz dili düzeltin.
Doğal olmayanı tekrar söyleyelim... 17 saat eksik etkinlik yapıldı + etkinliğin amacı haftasonu olması nedeniydi. Haftasonu etkinliği mi yapıldı yani burada BEYEFENDİ? doğal durumlar böyle mi oluyor?
@MehmetCetinTD forum kurallarını neden atıyorsunuz? Ben ne yaptım da kuralları atma durumu ihtiyacınız oldu. Kışkırtma ise siz yaptınız öncelikle...
-
Konu amacından çıktığı ve farklı boyutlara taşındığından dolayı kilitlenmiştir.
Yardım istenilecek ise konu başlıkları ve içeriğinde kullanacağınız kelimeler doğru seçilmelidir. Adaletsizlik olduğunu düşünüyorsanız "OSM: Oyun hakkında" bölümüne başlık açarak öneride bulunabilirsiniz.