Adalet İstiyorum
-
Değerli OSM oyuncular; gün boyunca oyunda yapılan adaletsiz yapı konusunda yardımlar istedim... Lakin moderatörler tarafından her hangi bir yorum gelmemek ile birlikte aynı konu devam edip konu üzerinden derdimi anlatmaya çalışırken konu başka yerlere gidiyor diyerek açtığım destek konusu kilitleniyor.
-
This post is deleted!
-
Değerli @ofmanager_ öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim
1-) Eleştiri olmadan gelişme olmaz. Ben bir öğretmenim, derslerimin belli bölümlerinde öğrencilerimden isimsiz olarak yazdıkları eleştirileri topluyorum. Eğer ki bu durumu toplumumuza yerleştiremezsek gelişmiş bireyler olmak yerine normu sabit görenler oluruz.
2-) Bu duruma moderatörler el atacak o halde. Lütfen siz değil, biz yazalım diyecekler.
3-) Türk moderatörlerimiz sonuçta var, bir discord kanalı (alanı vs.) açmak çok kısa bir işlem... Zamanları yoksa ben acilen akşam açarım. Tüm oyuncuların girmesi için linki paylaşırız.
4-) Keşke tamamı gelse buraya, ben öyle çok iyiyim demiyorum ama bence burada meydan okumak için bir özel alan olmalı... Tabii discord buna çok büyük bir adım sağlayabilir.
5-) Sorunun cevabını bilmedikleri zaman işlem çok basit. "Değerli menajer bu konuda şu an bilgi sahibi değilim, en yakın zamanda benden daha bilgili moderatör arkadaşlarım ve oyunun yapımcıları ile konuşup size yardımcı olacağız" şu mesajı görmek bile işi %50 oranında çözer. Çünkü iç rahatlatıcı bir cevaptır.
Oyunu ciddiye almama önerinizi saygım sonsuz... Ama bu oyuna para yatırıyoruz, zaman harcıyoruz (ki zamanı her hangi bir maddi veya manevi etken ile alamayız), bu yüzden ciddiye almamak asla elde değil (en azından benim için).
-
@omrtrkbyr-16 said in Adalet İstiyorum:
Değerli OSM oyuncular; gün boyunca oyunda yapılan adaletsiz yapı konusunda yardımlar istedim... Lakin moderatörler tarafından her hangi bir yorum gelmemek ile birlikte aynı konu devam edip konu üzerinden derdimi anlatmaya çalışırken konu başka yerlere gidiyor diyerek açtığım destek konusu kilitleniyor.
Destek konularım şu şekilde...
1-) Yardımsevmez moderatörlere karşı ne yapmalıyım?
2-) Moderatörlerden çok moderatör gibi davranıp ahkam kesen üyelere karşı ne yapmalıyım?
3-) Oyunun adaletsiz yapısı ile ilgili eleştirilerimi interaktif bir şekilde yapabileceğim Türkçe bilen oyuncuların olduğu bir discord sunucusu var mıdır?
4-) Taktik yetersizliğim konusunda iddialarda bulunan oyunculara karşı hangi konu başlığı içinde meydan okuyup onları, onların istediği her hangi bir lige davet edebilirim?
5-) Bu oyununun moderatörleri forum mesajlarını bakmaz ve cevap vermezler mi?
Moderatörler ile ilgili olarak kullandığınız dilden dolayı size bu şekilde cevap verilemeyeceği daha önce yazılmış bu tutumunuz devam ediyor, burada moderatörleri eleştirmek kimsenin görevi değil, diğer menajerler ile ilgili birşeyden rahatsız iseniz yetkililer ile özelden iletişime geçip şikayette bulunabilirsiniz.
Forum kurallarını herkesin tekrardan okuması gerekiyor...
Oyun ile ilgili şikayet, hata veya önerilerinizi bize mail olarak bildirebilirsiniz (yoğunluğa bağlı) olarak 72 saat içerisinde cevaplanacaktır.
tr.support@onlinesoccermanager.com