Mogelijke nieuwe feature bij rode kaart? • Ik ben eigenlijk eens benieuwd hoeveel mensen er hetzelfde over denken als ik. Dus graag zoveel mogelijk respons op deze post als jullie er een mening over hebben.

  Waar ik me al enige tijd aan stoor is wanneer je een rode kaart krijgt in de eerste 10 minuten van de wedstrijd. In het spel is dit een garantie op een verloren wedstrijd terwijl dit in het echt zeker niet altijd het geval is. Door een slimme tactiek wijziging kan je nog steeds kans maken op de 3 punten. Die tactiek wijziging is niet mogelijk in OSM helaas. Daarom zou ik graag voorstellen om iets dergelijks te ontwikkelen. Wat dat precies moet of kan zijn hoop ik samen met jullie te brainstormen.

  De reden dat ik eindelijk mijn mond eens open doe op dit forum is heel simpel. Afgelopen seizoen heb ik 3x een rode kaart ontvangen in de eerste 10 minuten (dit terwijl de scheids niet eens de kwaadste was en ik gewoon normale agressie had ingesteld -> lijkt mij ook totaal niet realistisch maar oké dat is dan weer een andere discussie). Hierdoor uit de beker gevlogen en dus effectief ook 6 punten in de competitie verloren. Competitie heb ik gelukkig nog kunnen winnen maar beker valt uiteraard niets meer aan te doen als je op deze manier pech hebt gehad.

  Dus mijn voorstel bestaat eruit dat we voorinstellingen zouden kunnen doen wanneer er een rode kaart valt in de match. Bijvoorbeeld dat wanneer er een verdediger wegvalt, we 1 aanvaller kunnen wisselen tegen een verdediger om het gat in de defensie op te vullen.. En eventueel de formatie kunnen wijzigen naar een 5-3-1 en de tactiek naar "counteren" of whatever een manager het beste lijkt met een man minder. Graag jullie mening hierover 🙂 • Ik heb wel eens een kampioenschap verloren omdat m'n mannetje in de eerste minuut van de laatste wedstrijd een schorsing van 6 dagen kreeg, dus ik begrijp je frustratie. Maar ik dat dit nogal omslachtig en lastig te implementeren is. Het lijkt me beter om het aantal rode kaarten in de eerste helft kunstmatig te verlagen. • @123454321abcd_NL Ja dat is ook waar maar volgens mij is dat al ooit voorgesteld en is er toen niks mee gedaan? Het is sws lastig te implementeren zoals ik het voorstel, daarom dat ik achter alternatieven vraag. Maar veel response komt er blijkbaar niet 🤔 • @BackInTime-_NL Heb een dergelijk idee wel eens eerder gezien, maar volgens mij willen ze het zo eenvoudig mogelijk houden (zo dat iedereen het spelletje kan snappen) en daarom zal iets als dit wel niet komen. • ja soms een lachertje die rode kaarten, ik al in 2 min gehad • @Vertrigo_NL Ze kunnen er toch iets aan proberen te doen lijkt mij? Al is het maar een kleine verandering aan hun engine zelf die ervoor zorgt dat wanneer een verdediger rood krijgt, er een aanvaller uit wordt gehaald tegen een verdediger of iets dergelijk? Tactiek eventueel standaard op counteren zetten wat volgens mij de meest logische keuze is om een wedstrijd nog te kunnen winnen op dit spel?

  Of er gewoon voor zorgen dat het niet zo vaak voorkomt. Want als iemand dit 3x op een seizoen meemaakt en zijn/haar grootste concurrent geen enkele keer, dan kan je het al vergeten en echt eerlijk vind ik dit principe sws niet 🤔 (ervan uitgaand dat "roekeloos" nooit werd gebruikt als speelstijl - want dat is zoals het bij mij is)


Log in to reply