• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Ligde ki illegal transferler

Destek
    3
    3
    85
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • X
      Xiuamo Turkish Users last edited by Hestera

Herkese iyi geceler

Bu ismini buraya attığım üç arkadaş, bizimde 3 arkadaş olarak girdiğimiz belçika liginde lige başlanmadan göstere göstere para ve oyuncu aktarımı yapmaktadırlar. Kendileri şikayet edilmiş lakin yalnız hiçbir şekilde henüz yaptırım yapılmamış olduğu gibi klubün menajeri de pişkin pişkin doğruluyor durumu

Bu fotoğraflar gördüğünüz üzere AA Gent'in ligden aldığı futbolculardır, arkadaşlar araısnda borç para verilebilir örneğin bir futbolcuyu değerine veya değer üstüne alıp ardından geri verilebilir ki biz bunu arkadaş liglerimizde yapıyoruz oynadığımız 2 ingiltere ve şu an yeni yeni başlayan bir italya liginde de bu durum devam ediyor benim sıkıntım bunda değil herkesin rekabet için geldiği ligde gözümüze sokarca şimdi atacağım fotoğrafları rahat bir şekilde vermeleri

Bunun ardından menajer ile yaptığım konuşmayı ve verdiği cevapları atıyorum..

Yorumu size bırakıyorum

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • RevengeisComing
        RevengeisComing Turkish Users @Xiuamo last edited by RevengeisComing

@Xiuamo Merhaba, forumlarda hile bildirimi yasaktır ve herhangi bir sonuç getirmez. Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından kanıtlarla beraber tekrar rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

Hestera 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Hestera
          Hestera Community Manager @RevengeisComing last edited by

@RevengeisComing said in Ligde ki illegal transferler:

@Xiuamo Merhaba, forumlarda hile bildirimi yasaktır ve herhangi bir sonuç getirmez. Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından kanıtlarla beraber tekrar rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.

👍

Community Manager : Türkiye
          tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post