Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Ligde ki illegal transferler

Ligde ki illegal transferler

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
3 Posts 3 Posters 155 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • X Offline
    X Offline
    Xiuamo
    Turkish Users
    wrote on last edited by Hestera

Herkese iyi geceler

Bu ismini buraya attığım üç arkadaş, bizimde 3 arkadaş olarak girdiğimiz belçika liginde lige başlanmadan göstere göstere para ve oyuncu aktarımı yapmaktadırlar. Kendileri şikayet edilmiş lakin yalnız hiçbir şekilde henüz yaptırım yapılmamış olduğu gibi klubün menajeri de pişkin pişkin doğruluyor durumu

Bu fotoğraflar gördüğünüz üzere AA Gent'in ligden aldığı futbolculardır, arkadaşlar araısnda borç para verilebilir örneğin bir futbolcuyu değerine veya değer üstüne alıp ardından geri verilebilir ki biz bunu arkadaş liglerimizde yapıyoruz oynadığımız 2 ingiltere ve şu an yeni yeni başlayan bir italya liginde de bu durum devam ediyor benim sıkıntım bunda değil herkesin rekabet için geldiği ligde gözümüze sokarca şimdi atacağım fotoğrafları rahat bir şekilde vermeleri

Bunun ardından menajer ile yaptığım konuşmayı ve verdiği cevapları atıyorum..

Yorumu size bırakıyorum

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
    • X Xiuamo

Herkese iyi geceler

Bu ismini buraya attığım üç arkadaş, bizimde 3 arkadaş olarak girdiğimiz belçika liginde lige başlanmadan göstere göstere para ve oyuncu aktarımı yapmaktadırlar. Kendileri şikayet edilmiş lakin yalnız hiçbir şekilde henüz yaptırım yapılmamış olduğu gibi klubün menajeri de pişkin pişkin doğruluyor durumu

Bu fotoğraflar gördüğünüz üzere AA Gent'in ligden aldığı futbolculardır, arkadaşlar araısnda borç para verilebilir örneğin bir futbolcuyu değerine veya değer üstüne alıp ardından geri verilebilir ki biz bunu arkadaş liglerimizde yapıyoruz oynadığımız 2 ingiltere ve şu an yeni yeni başlayan bir italya liginde de bu durum devam ediyor benim sıkıntım bunda değil herkesin rekabet için geldiği ligde gözümüze sokarca şimdi atacağım fotoğrafları rahat bir şekilde vermeleri

Bunun ardından menajer ile yaptığım konuşmayı ve verdiği cevapları atıyorum..

Yorumu size bırakıyorum

RevengeisComingR Offline
      RevengeisComingR Offline
      RevengeisComing
      Turkish Users
      wrote on last edited by RevengeisComing

@Xiuamo Merhaba, forumlarda hile bildirimi yasaktır ve herhangi bir sonuç getirmez. Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından kanıtlarla beraber tekrar rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

HesteraH 1 Reply Last reply
      0
      • RevengeisComingR RevengeisComing

@Xiuamo Merhaba, forumlarda hile bildirimi yasaktır ve herhangi bir sonuç getirmez. Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından kanıtlarla beraber tekrar rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.

HesteraH Offline
        HesteraH Offline
        Hestera
        wrote on last edited by

@RevengeisComing said in Ligde ki illegal transferler:

👍

Community Manager : Türkiye
        tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply
        0
        Reply
        • Reply as topic
        Log in to reply
        • Oldest to Newest
        • Newest to Oldest
        • Most Votes

• Login