Transfer simülasyonu gelmedi (transfer simulation was not came)
-
4 farklı ligdeyim, 2sinde simülasyon süreleri belli.
Ama birinde online ligdeyim orada olmuyor.
Birinde de arkadaşlarla açtık oyuncu sayamıyoruz, botlardaki oyunculara da teklif veriyoruz cevap alamıyoruz : bi yardımcı olabilecek biri varmıI'm in 4 different leagues, 2 in simulated times. But that's not where I'm in the online league. In one of the friends we opened with the players can not count, we also offer bots players can not get answers: bi is there any help?
-
@Emir-ulas543 Merhabalar,
oyundaki bütün sunucularda günde 2 saat aralıklarla toplamda 8 adet transfer simülasyonu olmaktadır.
İlk transfer simülasyonu maçın oynandığı saatten 6-7 saat sonra, son transfer simülasyonu da maç oynanmadan 3-4 saat önce gerçekleşmektedir.
Bu arada burası Türkçe forumu, buraya ingilizce yazmanıza gerek yok
İyi oyunlar -
@saidkayaa şuan ben dahil kimsenin oyuncusunu motor almıyor, sezon daha baslamadı belki onun içindie diyeceğim ama transfer listesine botlar oyuncu koyuyo lakin almıyolae sadece bie arkadasım bir oyuncusuyu sattı onun dısında tüm satımlarımız hızlı sat, neden oyun motoru ugramadı bir gündür bir fikriniz var mı, ve eger yine net cevap veremiycekseniz 15dk banı yiyorum yeni oldugum için instagramıma yazma şansınız var mı ==>kullanıcı adı : emirulasozdag
Oyundan da yazabilirsiniz : Menejer adı : emir ulasssss (5s) -
@Emir-ulas543 mesela satışlar oyuncu güçlerine de bağlı olabiliyor. Bazenleri simülasyon oyuncuları geç aldığıda olur. Mesela benim 70lik bir oyuncum vardı onu 3-4 güne satmıştım. Normalde onu 1 veya 2 güne alması lazım. Merak etmeyin botta sorun yoktur. Yine aynı hata devam ederse tr.support@onlinesoccermanager.com adresine sorununuzu mail olarak atın. En fazla 72 saat içerisinde size geri dönüş yapılır. Bu arada hatırlatma yapayım size oyunda Multi hesap kullanımı yasaktır. Ceza alabilirsiniz.
İyi oyunlar dilerim -
@saidkayaa burayı kullanmıyorum diğer hesabın şifresini unuttum epostama da bir türlü mailiniz gelmedi o yüzden foruma yazabilmek için açtım, oyuna girmediğim sürexe sıkıntı olmaz heralde, ve oyuncu fiyatlarıda azkende satılmıyor en sonda da satılmıyor o düzenli gelen saat bize ugramadı hiç sadece benim için değil bu 7arkadaş aynı ligdeyiz hiçbirimiz transfer yapamıyoruz normal değerden gitmiyor en sondanda gitmiyor transfwr motoru ugramadı daha hiç sizce sebebi ne olabilie ligin baslamasına 3gün var
-
@Emir-ulas543 o zaman botta bir sıkıntı yaşanmakta. Dediğim gibi tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atmanızı öneriyorum.
İyi oyunlar -
@Emir-ulas543 Merhaba; transfer durumları tamamen şans işidir. Transfer listesine 2,5 katı değerden koyduğunuz oyuncu bir sonraki transfer simülasyonunda hemen satılabileceği gibi, bazen de kendi değerinin altında koyduğunuz oyunca günlerce satılmayabilir. Böyle durumlarda transfer listesine koyduğunuz oyuncunun değerini düşürmeniz veya listeye farklı bir oyuncu dahil etmeniz şansınızı artırabilir. Transfer işleri biraz sabır gerektirir. İyi oyunlar.