Boss Coins İron Source
-
Merhaba İron Source tekliflerinden 2394 coinlik olan teklifi yaparak rise of kingdoms oyunundan satın alım gerçekleştirdim satın alımdan 6 saat geçti contact support kısmından kanıtlamaya çalıştığımda ise beklenmedik bir hatayla karşılaşıldı uyarısını alıyorum hiçbir şekilde destek ekibine ulaşamadım ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Teşekkürler
-
Soru: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
Cevap: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz -
@hasaa971 Eğer Fark ettiysen iletişim kurmaya çalıştığımı ve hata verdiğini belirttim.
-
@egealtinay supersonic-customersupport@ironsrc.com adresine ingilizce mail atabilirsiniz destek-iletişim yerinden hata aldığınızı belirtirsiniz.
-
@hasaa971 said in Boss Coins İron Source:
Soru: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
Cevap: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz