Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Boss Coins İron Source

Destek
    4
    5
    513
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • egealtinay
      egealtinay Turkish Users last edited by

Merhaba İron Source tekliflerinden 2394 coinlik olan teklifi yaparak rise of kingdoms oyunundan satın alım gerçekleştirdim satın alımdan 6 saat geçti contact support kısmından kanıtlamaya çalıştığımda ise beklenmedik bir hatayla karşılaşıldı uyarısını alıyorum hiçbir şekilde destek ekibine ulaşamadım ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Teşekkürler

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • hasaa971
        hasaa971 Turkish Users last edited by

Soru: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
        Cevap: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
        Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz

egealtinay Hestera 2 Replies Last reply Reply Quote 0
        • egealtinay
          egealtinay Turkish Users @hasaa971 last edited by

@hasaa971 Eğer Fark ettiysen iletişim kurmaya çalıştığımı ve hata verdiğini belirttim.

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • RevengeisComing
            RevengeisComing Turkish Users @egealtinay last edited by RevengeisComing

@egealtinay supersonic-customersupport@ironsrc.com adresine ingilizce mail atabilirsiniz destek-iletişim yerinden hata aldığınızı belirtirsiniz.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)
            30.12.2021 👑 REVENGE 👑

• Hestera
              Hestera Community Manager @hasaa971 last edited by

@hasaa971 said in Boss Coins İron Source:

Soru: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
              Cevap: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
              Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz

👍

Community Manager : Türkiye
              tr.support@onlinesoccermanager.com

• 1 / 1
              • First post
                Last post