MPP 2020 || D Y S K U S J A i W Y N I K I ||
-
Parę ostatnich kolejek z grupy E:
-
U nas druga para zapewnia sobie awans a trzecia juz prawie napewno bo czysto teoretycznie jeszcze 4 para może się zrównać punktami . Na czerwono mecze nie wliczne do tabelki .
-
@daroo933 uwierz Darek że nie wiedziałem o tym. Ostatnio jestem bardzo zajęty i nie wchodziłem na forum i przez to nie wiedziałem że zmieniły się zasady w tych MPP. Oczywiście kara mi się należy jednak nie zrobiłem tego specjalnie. Najbardziej szkoda mi tylko mojego kolegi z grupy @piotras231
-
@Marcin6578 to zwracam honor. Życie prywatne ważniejsze od gry to oczywiste. Niestety szkoda partnera ale nic nie poradzisz
-
@Marcin6578 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Ostatnio jestem bardzo zajęty i nie wchodziłem na forum i przez to nie wiedziałem że zmieniły się zasady w tych MPP
Gramy mistrzostwa wg tych samych zasad, co rok temu. Jest tylko jedna różnica: nie liczymy do bilansu punktów - punktów uzyskanych w meczach pomiędzy kolegami z pary
-
@Dovco_HandF said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Potencjalni Moderatorzy lig:
@Dovco_HandF
@sniki26
@Jibline
@huzar-shakir
@tristan1982Jeszcze 1 chętny
Wstępnie ja lub @Wojtyn84. Gdyby coś się zmieniło napisze. Czekam na odpowiedź od Pawła jeszcze
-
Potencjalni Moderatorzy lig:
@Dovco_HandF
@sniki26
@Jibline
@huzar-shakir
@tristan1982
@daroo933To was wpisuję, jak będzie kolega z pary, po prostu daj znać, zmienimy nick. Lista Moderatorów na ćwierćfinały jest więc zamknięta
-
@Dovco_HandF
@sniki26
@Jibline
@huzar-shakir
@tristan1982
@stefan-Joptwojmaćno to mamy już komplet
-
@huzar-shakir said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
@Stefan-Joptwojmać Ile otworzenie Ligi kosztuje?.. Jeśli z Jankiem awansujemy dalej to mógłbym założyć.
-
@Dovco_HandF @Stefan-Joptwojmać to jak to teraz wygląda? Jurek wpisałeś mnie na listę a Stefan siebie zamiast mnie i teraz nie rozumiem
-
@daroo933 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
@Dovco_HandF @Stefan-Joptwojmać to jak to teraz wygląda? Jurek wpisałeś mnie na listę a Stefan siebie zamiast mnie i teraz nie rozumiem
Napisałeś wstępnie, ja jestem pewny;)
-
@Stefan-Joptwojmać looz mi to bez różnicy kto będzie moderatorem
-
-
Jeżeli chcesz i będziesz na 100% to ustąpię Ci miejsca. Chcę mieć listę zamkniętą jak najszybciej by przygotować losowanie.
-
@Stefan-Joptwojmać już pewne @Wojtyn84 może być moderatorem jeśli odstąpisz miejsce
-
@Dovco_HandF
@sniki26
@Jibline
@huzar-shakir
@tristan1982
@Wojtyn84@Didierluk said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Kiedy II rumda tak w ogóle? Zaraz po zakończeniu pierwszej?
Planujemy ok 2 dni przerwy, aby zweryfikować uczestników i przeprowadzić losowanie.
-
W Grupie C wszystko jasne na 2 kolejki przed końcem ligi
Gratulacje dla mojego partnera, który dał czadu: @kryminalksg z Polskiej Akademii Menadżerów
Gratulacje dla @Wojtek-Szefuncio & @Cysiu98, pary z
Polish Legends Academy oraz dla @BadBrains & @wawrusiewicz1 pary z Polish Warriors