MPP 2020 || D Y S K U S J A i W Y N I K I ||
-
Mam taką propozycję do adminów i Polskiego Personelu OSM. Byłaby możliwość zorganizowania MPP po turnieju Warriors Cup? Bo coś było mówione o lutym a kilka dni przeciągnąć chyba nie zaszkodzi a duża część graczy nie musiałaby rezygnować z czegoś żeby MPP zagrać. No bo jakby nie parzyć w Warriors Cup gra 32 menadżerów którzy podejrzewam że zgłosili się do MPP a to już jest 16 par a przecież są jeszcze inne rzeczy
-
@Janex123 w sumie każdy manewruje swoimi slotami aby jakoś to dopiąć więc jeśli komuś zależy na mpp to trzyma wolny slot parę dni albo w razie konieczności rezygnuje z jakiejś ogorkwej ligi (bokazdy chyba taka grywa od czasu do czasu a napewno ja takie gram) życia to sztuka wyboru
-
@Janex123 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Mam taką propozycję do adminów i Polskiego Personelu OSM. Byłaby możliwość zorganizowania MPP po turnieju Warriors Cup?
Tak jest już od dawna ustalone i tak staramy się robić, o ile jest to możliwe, żeby turnieje w naszej społeczności się nie pokrywały i żeby zawsze coś się działo .
-
Losowanie grup będzie jutro ok. 20.00
Wrzucę tutaj link do losowania. -
Panowie bedzie trzeba jakos potwierdzic udział?
-
Start najprawdopodobniej przed Walentynkami;)
-
@Stefan-Joptwojmać pewne to? Bo slot mam wolny obecnie na mpp a kolejny zwalnia mi się 9 lutego. Tak więc jeśli start mialybyc 10 to mogę spokojnie coś sobie zagrać i nie chce aby było tak że odpalę ligę a jutro będzie informacja że jednak 4 się zaczną
-
@pb1984 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
@Stefan-Joptwojmać pewne to? Bo slot mam wolny obecnie na mpp a kolejny zwalnia mi się 9 lutego. Tak więc jeśli start mialybyc 10 to mogę spokojnie coś sobie zagrać i nie chce aby było tak że odpalę ligę a jutro będzie informacja że jednak 4 się zaczną
drobna pomyłka ;D
Start w pierwszej połowie lutego, dyskutujemy nad datą, ale jednak po zakończeniu Turnieju Urodzinowego PW, na pewno nie wcześniej
-
Premiera losowania MPP o 21:45
-
Wszystkie grupy tutaj:
https://chooserandom.com/groups/845edd0c-4685-4bb2-85a6-55c4f075696b -
@ToomAnyWays nie rozumiem bylem na losowaniu i grupa którą teraz dales jest inna od tej ktora wyłoniło losowanie
-
-
@Babaduk-Sarri Dajcie chwilkę wyjaśniamy problem i zauważyłem jeszcze jeden problem
-
@Damiś27 ja tez raz jest po 5 par w grupie ,a raz po 6
-
@Babaduk-Sarri Tu już nic nie zrobimy. Wszystko zależy od ilości chętnych
-
Faktycznie, mój błąd. To w filmiku jest aktualne.
Bo tam zrobiłem coś takiego, że można publiczbie zobaczyć wynik, ale chyba strona robi od nowa losowanie. -
@ToomAnyWays u wiadomo teraz;)