MPP 2020 || D Y S K U S J A i W Y N I K I ||
-
Chętni na Moderatora Ligi:
Grupa A @Ochowiak
Grupa B
Grupa C
Grupa D @ToomAnyWays
Grupa E
Grupa F
Grupa G
Grupa H
Grupa I @tristan1982
Grupa J
Grupa K
Grupa L -
Grupa A @Ochowiak
Grupa B
Grupa C
Grupa D @ToomAnyWays
Grupa E
Grupa F
Grupa G
Grupa H @km1992_1992_1
Grupa I @tristan1982
Grupa J
Grupa K
Grupa L -
Grupa A @Ochowiak
Grupa B
Grupa C
Grupa D @ToomAnyWays
Grupa E
Grupa F
Grupa G
Grupa H @km1992_1992_1
Grupa I @tristan1982
Grupa J @pb1984
Grupa K
Grupa L -
Grupa A @Ochowiak
Grupa B @Lhundaeion
Grupa C
Grupa D @ToomAnyWays
Grupa E
Grupa F
Grupa G
Grupa H @km1992_1992_1
Grupa I @tristan1982
Grupa J @pb1984
Grupa K
Grupa L -
Jedna wielka klapa wyszła jeśli chodzi o losowanie .Powinno się rozstawić niektóre pary,to jedno,a i w grupach nie powinno być po kilku menago z jednej z grup.
Mogą lecieć ss z meczy między kolegami.
-
@huzar-shakir said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Jedna wielka klapa wyszła jeśli chodzi o losowanie .Powinno się rozstawić niektóre pary,to jedno,a i w grupach nie powinno być po kilku menago z jednej z grup.
Dla nas to akurat raczej lipa, że nam 3 mocne pary z PAM wpadły do 1 grupy, a nie korzyść. No ale trudno Szkoda faktycznie, że nie było rozstawienia. Jak w IMP jest nagroda pominięcia pierwszej rundy za rok (w nagrodę za finał), tak tutaj fajnie by było, gdyby pary z ostatniego finału (jeżeli występują w tym samym składzie) rozstawić. No ale trudno, trzeba przyjąć na klatę grupy takie, jakie są.
-
@Lhundaeion taka prawda....nigdy wszystkim się nie dogodzi i chyba tak co roku już będzie ze mpp i imp będą wywoływały mieszane uczucia co u nie których graczy..moze jak powstaną ligi do bitew (bez oddan) to może coś i w kwestii mpp coś się zmieni?
-
@Lhundaeion said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Dla nas to akurat raczej lipa, że nam 3 mocne pary z PAM wpadły do 1 grupy, a nie korzyść. No ale trudno Szkoda faktycznie, że nie było rozstawienia. Jak w IMP jest nagroda pominięcia pierwszej rundy za rok (w nagrodę za finał), tak tutaj fajnie by było, gdyby pary z ostatniego finału (jeżeli występują w tym samym składzie) rozstawić. No ale trudno, trzeba przyjąć na klatę grupy takie, jakie są.
@pb1984 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
@Lhundaeion taka prawda....nigdy wszystkim się nie dogodzi i chyba tak co roku już będzie ze mpp i imp będą wywoływały mieszane uczucia co u nie których graczy..moze jak powstaną ligi do bitew (bez oddan) to może coś i w kwestii mpp coś się zmieni?
Zwolenników rozstawienia par w losowaniu jest tyle samo, co przeciwników. Rozstawienie par na etapie rundy wstępnej daje to, że wszystkie pary z grupy mogą awansować dalej, i potem dalej, i jeszcze dalej - i może się okazać, że finał MPP będzie - wewnętrzną rozgrywką jednej grupy Nie rozstawienie par z kolei zaraz nasuwa wniosek oraz z góry posądzenia, że będą jakieś poddania, bo były w przeszłości, to chociaż nie został jeszcze rozegrany żaden mecz - już i tak wiadomo, że poddania będą. Nie będą. Trzeba mieć nie po kolei pod kopułą, żeby ryzykować zamknięcie konta i swoją karierę dla poddania meczu dla 3 punktów dla jakiegoś gracza w turnieju. Jak będą poddania, zamkniemy konta. Jeżeli ktoś chce oszukać system, regulamin, uczestników - musi się liczyć na konsekwencje bez względu na staż w grze czy pełnioną funkcję. Dla oszustów nie ma litości. Osobiście zamykam rocznie wiele tysięcy kont w OSM, rozpatrując raporty oszustwa (oficjalnie zamknąłem ich ponad 15 tysięcy, od kiedy zajmuję się raportami). Nie nawidzę oszustów w każdej formie. Jedno konto czy kilka zamkniętych więcej, nie zrobi na mnie wrażenia. Lepiej więc niech nikt nie kombinuje, nie warto.
-
@sniki26 Przecież już ci odpowiedziałem na to pytanie w tym wątku:
@Dovco_HandF said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
@sniki26 Polski Personel jest organizatorem Mistrzostw Polski, Mistrzostw Polski Par, Mistrzostw Polski Grup a w niedalekiej przyszłości Pucharu Polski Grup i to Polski Personel PL decyduje jaka będzie formuła każdego z tych turniejów. ( To, że chcemy usłyszeć zdanie menadżerów spoza Personelu, to chyba nic złego?)... Natomiast nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby sobie zorganizować prywatnie jakiś turniej par, wedle swoich prywatnych zasad ustalonych bez udziału Polskiego Personelu OSM. Turniej MPP 2020 zostanie rozegrany na podobnych zasadach jak rok temu z jedną ważną zmianą, która w żaden sposób nikomu nie zaszkodzi: nie liczymy punktów w meczach między kolegami z pary. Turniej poprowadzi od nas @Stefan-Joptwojmać. Wkrótce pełny Regulamin. Startujemy w pierwszej połowie lutego br.
Robert wróci z pracy to oszlifuje Regulamin i dziś/jutro poda szczegóły na forum . MPP'20 nie zaczną się przed końcem Turnieju Urodzinowego PW.
-
Grupa A @Ochowiak
Grupa B @Lhundaeion
Grupa C @kryminalksg
Grupa D @ToomAnyWays
Grupa E
Grupa F
Grupa G
Grupa H @km1992_1992_1
Grupa I @tristan1982
Grupa J @pb1984
Grupa K
Grupa L -
@Dovco_HandF ale jak To? Robert pisał że 4.02 się zaczynają
-
@Łukasz-Wierzbowski Robert się pomylił. To nie komputer-bot, też ma prawo się omylić. Sprostowałem go. Ja pisałem dużo wcześniej, kiedy gramy i to jest wiążące.
-
@huzar-shakir nasza grupa tez jest licznie reprezentowana ale w tym turnieju bede patzył tylko na siebie i na Konixa bo jak dla mnie pokonanie kolegów z grupy i ich brak awansu ułatwia nam droge do finału bo wiem na co stac chłopakow z PL i im mniej ich w drugiej rundzie tym lepiej dla nas (pod warunkiem ze my awasujemy bo tego nie mozemy byc pewnei przed turniejem )
-
Przez moje nieporozumienie z @Damiś27 wprowadziłem was w błąd za co przepraszam, wszystko jest już praktycznie dopięte na ostatni guzik, jutro pojawi się regulamin i data startu.
-
Grupa A @Ochowiak
Grupa B @Lhundaeion
Grupa C @kryminalksg
Grupa D @ToomAnyWays
Grupa E
Grupa F
Grupa G @Stefan-Joptwojmać
Grupa H @km1992_1992_1
Grupa I @tristan1982
Grupa J @pb1984