Destek
-
Şimdi OSM'nin sayın herkese farklı bazılarının yaptığı herşeye göz yuman adminleri yöneticileri ya da her kimse madem siz çift taraflı iş yapıyorsunuz benim hesabım niye illegal transfer yaptım diye kapandı da benim 1 haftadır şikayet ettiğim adamın hesabı kapanmıyor şuandan itibaren bende yan hesap açıp illegal transfer yapacağım nasıl ki başkalarına göz yumuyor ve görmezden geliyorsanız bana da göz yumacaksınız ve görmezden geleceksiniz
Ulan aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım şimdi de gereksiz forum kullanmaktan hesabımı kapatırsınız siz niye çünkü işinize gelmiyor birilerine göz yumduğunuz gerçeğini başka birinin söylemesi dediğim gibi madem illegal transfer yapan menajerin rapor etmeme rağmen hesabı kapanmıyorsa benim de kapanmayacak çünkü bu saatten sonra bende illegal transfer yapacağım -
@Jokerist_TD şuan da yan hesap açtım eğer ki herkesin gözü önünde illegal transfer yapan rapor ettiğim o hesaplar kapanmaz ise yarın ki maçlar başlamadan önce bende aynı şekilde illegal transfer yapacağım hadi bakalım çift taraflı hilecilere kol kanat gerip onların koruyan OSM mi yaman ben mi
-