Kafiş hakkında
-
Kaşifde eskiden 90+ oyuncu getirebiliyorduk 85+ya düşmüş bu ve hep 80le-90 arası oyuncu getiriyor kaşifin düzeltilmesini istiyorum ben 90-95 lik oyuncular almak istiyorum ama alamıyorum kaşif getirmiyor niye 90'dan 85'e indirildi kaşif düzeni anlamadım gereksiz bence
-
@RisingKing Güçlü takım alınca Kaşif kulananlar çok zorlanmıyorlardı çünkü çok paraları oluyordu, bence dengelenmesi güzel olmuş.
-
Demek istediğim o değil kardeş mesela 3 kere kaşifi 85+da oyuncu getirdim her seferinde 3 oyundu getiriyor ya 9 tane oyuncu geldi biri 90ın üstünde olmaz mı böyle saçma iş mi olur 85+ yazıyor 82 80 oyuncu getiriyor 85+da 85in altında oyuncu olmaması gerekir ve 93 95 filanda getirmesi de gerekir.Parası olan oyunda alır bence yani bu iyi olmamış
-
Daha messi ronaldo bize haram desene
-
Yok transfer listesine düşünce alıyorum param olunca ama kaşiften eskiden baya iyi oyuncular transfer edebiliyordum şimdi kalitesiz futbolcular kaşife düşmeye başlamış bu canımı sıktı
-
@RisingKing @TezcanReis55 Merhaba; oyunda yapılan her türlü yenilik ve/veya güncellemeler gerek kullanıcıların çeşitli platformlarda dile getirdiği talepler gerekse oyunla ilgili süreç içerisinde gelişen ihtiyaçlar dikkate alınarak yapılmaktadır.
Bu doğrultuda zamanla oyunla ilgili bazı özellikler değişmekte ve bunlar güncellemelerle kullanıcılara yansıtılmaktadır.
Kaşifle ilgili olarak son yapılan düzenleme ile yetenek kısmında oyuncu güçleri 50-54; 55-64; 65-74; 75-84 ve 85+ olarak güncellenmiştir.
Özellikle 85+ yeteneğinde oyuncu aratırken oyuncunun bulunduğu mevkiye, yaş aralığına, milliyetine ve hedeflenen oyuncuların bulunulan ligdeki diğer takımlarda olup olmadığına dikkat edilirse, kaşif daha verimli bir şekilde oyuncu getirecektir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.