Nedennnn
-
Açtığım Moderatörü olduğum özel ligden 4. Menajer slotunda olan takımımı 1. slota almaya çalışıp istifa ettim sonra geri giremedim hesabımı sildim sonra açtığım başka bir hesapla girmek için istek attım ancak ligin moderatörü hala sildiğim hesap gözüküyor her yerde lige dışarıdan birisinin giremeyeceği yazıyor
Peki neden? bu konu hakkında modertörler niye bir şey yapmıyor
Neden lige girilmiyor eğer o ligde olduğumu kanıtlarsam lige girme ihtimalim varmı?Lüften detaylı ve mantıklı bir açıklama ufak bir problem bu kadar büyük bir sıkıntı haline gelmesi hiç mantıklı değil
-
@AlpHanimoglu Merhaba, aşağıdaki başlıkta zaten yetkili kişi tarafından sorunuza cevap verilmiş.
-
@RevengeisComing
eski sürümde olduğunu bende biliyorum
Moderatörlerin herhangi bir yetkisi veya yapabileceği bir şey yokmu ve bana neden moderatörlüğün neden osm verildiğine dair mantıklı bir açıklama yapıldığını düşünmüyorum 400 coin verip açtığım lige girememek insanın canını sıkıyor derdim coinde değil arkadaşlarla lig açmışız 10-15 kişi oynuyoruz daha 2. Hafta ligde
4. menajer sayfasından 1 e alıyım dedim diye lige giremiyorum can sıkıcı bir olay çözümünün olmamasıda akla mantığa sığan bir olay değil -
@AlpHanimoglu kendi hatamdan dolayı çıktığımı biliyorum ama bence tolere edilebilecek bir durum bu altı üstü lige geri girmek istiyorum
Kullanıcılara yardım etmek bu kadar zor olmamalı -
@AlpHanimoglu
Lig adı: Kaşar Final
Lig Numarası : 52405255Rica ediyorum lige girmek imkansız olmamalı lütfen nerdeyse 1 yıl sonra oyunu tekrar indirdim o da arkadaşlarımla oynamak için çok bir şey istemiyorum
-
@RevengeisComing said in Nedennnn:
@AlpHanimoglu Merhaba, aşağıdaki başlıkta zaten yetkili kişi tarafından sorunuza cevap verilmiş.
Ligden kendi isteği ile ayrılan menajerler lige geri dönemez