Hile Ortada Ama Menajer Hala Aktif
-
Soruyorum Siz Osm Yöneticilerin ve Osm Oyuncularına bir Menajer Tarih: 16/02/2020 Saat:18:12 Kayserispor Messi Adlı Oyuncuyu 33,1 M Alıyor Tarih:21/02/2020 Saat:22:59 da Denizlispor Yani Yücel Ildiz Hoca Adlı Menajer Messi 18,5 Alıyor Bu Çoklu Hesap Değil Mi Bu illegal Transfer Değil Mi Daha Ne Olmasını Bekliyorsunuz Menajerin Sezon Sonunda Şampiyon Olmasını Mı ?
-
@KARAOZAN-F-C Ne yazık ki ben de aynı durumdan muzdaribim. Böyle bir arkadaşı oldukça detaylı ekran görüntüleriyle şikayet etmiştim ve o kişinin çoklu hesap kullanıldığına karar verilmişti ama bu kişinin hesabı yasaklanmadı ve oynamaya devam ediyor. Artık ligdeki diğer menajerlerde aynı şeyi yapmaya başladı ve ben önceki bahsettiğim kişiyi tekrar şikayet ettiğim için bu konuda bişey yapamıyorum. OSM'nin bu konuda yavaş olduğunu söylemem gerekiyor, 72 saat geçmesine rağmen ortada hiçbir şey yok. Senin dediğin gibi bu kişiler senden puan alıp önüne geçtikten sonra cezalandırılmasının pek bir faydası olmayacak.
Sana tavsiyem şikayetini hotmailden onaylayıp onaylamadığını kontrol etmen. Umarım yine geçiştirici bir cevap almazsın.
-
@BerkeKorkut Berke Kardeşim Osm Uygulaması Üzerinden De Şikayet ettim Mail gelen Şikayeti de Onayladım Osm TR Mail bölümüne Mail Attım Resimlerle Birlikte ama Çözüm Yok Menajer Hala Aktif Ve Transferlere Devam Ediyor. Artık Şeref Haysiyet diye birşey Kalmadı Bırak Adil Oyunu Ona izin Veren Buna Göz Yuman Herkes Ne demek Ya Messi 33,1 M Alıyor Kendi Takımına 18,5 Satmak ne demek bu nasıl bir
-
Gelen her rapora anında cevap veremeyiz , en geç 72 saat içerisinde kontrol ederek geri dönüş yapmaya çalışıyoruz. Bu süre aksi durumlarda maalesef uzayabiliyor.