Transfer Adaletsizliği
-
Bu başlıkta bir konuşma aradım ve bir konuşma buldum. Diğer menajerlerin pahalı oyuncuları gidiyor fakat benim gitmiyor tarzında bir soru sorulmuş, yanıt olarak hızlı transfer etkinliği başladı değerlendirin yazmışsınız. Kanımca bu bir cevap değil.
Soruma gelecek olursam; transfer yapmak için listeye 49m'den fazla oyuncu koymuyorum, abartıya kaçmıyorum. Oyuncu koyduktan sonra sabırla beklemem gerektiğini biliyorum. Zaten bu güne kadar sıkıntım olmadı. Fakat arkadaşlarımla oynadığım Fransa liginde, Metz takımını yöneten arkadaşım 1 haftayı geçik süredir neredeyse her gün 1 tane 30-45m arası oyuncu, bunun yanında da daha ucuz 1 adet oyuncu satmayı başarıyor. Fakat ben bir haftadır, ancak 2 tane birisi pahalı oyuncu satabildim. Genel olarak tuhaf karşıladığım bir süreç yaşıyorum. Simülasyonlar böylesine bir şans işi midir? Biraz Adaletsiz gibi gibi... -
Arkadaşınızın illagel transfer yapıp yapmdağını kontrol eder misin?Ben 50 m luk bir transferi ortalama 4 günde bir yapıyorum.
-
İllegal transfer yapmıyor. En son ki simülasyonda bir transferi daha oldu Neyse, sanırım şans işi ve ben de biraz abartıyorum. İyi günler
-
@ayberkkturgutt Merhaba ,
Maalesef transfer simulasyonları tamamen şans ile alakalı bir durumdur , çark sizede dönebilir .