Pomoc OSM 🤔
-
Mam problem z powiadomieniami. Mianowicie nie przychodzą do mnie powiadomienia o sprzedanych graczach, oraz rozegranych sparingach.
-
@mati-colchoner
Próbowałeś wyczyścić dane gry ? -
@byku-duma-warmii Mam dwa telefony, na obu ten sam problem, przychodzą powiadomienia o rozbudowie stadionu, ukończeniu treningu, od lekarza, prawnika oraz powiadomienia o wydarzeniach np. Weekendowych. Instalowałem, aktualizowałem, nic nie pomaga. Nadal nie przychodzą powiadomienia o transferach i rozegranych sparingach.
-
@mati-colchoner
W takim razie nie wiem dlaczego tak masz, choć również mam tak samo, że nie przychodziły mi powiadomienia o transferach. Po jakimś czasie wszystko się samo naprawiło. -
Masz to ustawione ? :
Mi czasem samo się przestawia, więc dla pewności zacząłem sprawdzać sam ustawienia.
-
Kiedy można zrezygnować najpóźniej z ligi?
Użytkownicy mogą zrezygnować, podczas gdy liga nie osiągnie 75% (lub 80%) rozegranych kolejek sezonu.
Np. W lidze, w której musi być rozegranych 38 meczów, użytkownicy mogą zrezygnować do 28 rundy (lub 30). Po tym nie mogą już rezygnować!
-
Mecz opóźniony
Ze względu na problemy techniczne niektórzy menedżerowie nie mają dziś dostępu do swoich zespołów. Jesteśmy w trakcie naprawiania tych problemów. W międzyczasie postanowiliśmy odroczyć te mecze, ponieważ powoduje to nieuczciwą konkurencję.
Niektóre mecze zostaną przesunięte o 24 godziny. Wszystkie liczniki zostaną zaktualizowane, aby pokazać prawidłowy czas symulacji. Zamknięte zespoły będą dostępne już dziś i będą jutro symulowane.
Gdy problemy zostaną rozwiązane, każdy, kto ich dotknie, otrzyma rekompensatę za zużyte BossCoiny oraz trochę więcej za przestój.Dziękujemy za zrozumienie i przepraszam za niedogodności.
-
@mihau1878 wiadomo może jak to wygląda w poszczególnych grupach MPP? Możemy spodziewać się symulacji dzisiaj czy będą odłożone na jutro?
-
@pawełfurmański said in Pomoc OSM:
@mihau1878 wiadomo może jak to wygląda w poszczególnych grupach MPP? Możemy spodziewać się symulacji dzisiaj czy będą odłożone na jutro?
Możliwe, że wszyscy polscy menadżerowie normalnie zagrali swoje lligi. Przerwa została ogłoszona globalnie, ale jest wielu krajów, których ten alarm nie dotyczył.
-
Kto wie, która to jest liga?
Europejska Liga Mistrzowska B
Osiągnij cel w Europejskiej Lidze Mistrzowskiej B -
@dovco_handf w Polskiej wersji nie ma tej ligi, jest jedynie Liga Mistrzowska A
Logując się przez angielską wersję znajdziesz tą ligę pod nazwą
European Elite B
-
@mihau1878 said in Pomoc OSM:
@dovco_handf w Polskiej wersji nie ma tej ligi, jest jedynie Liga Mistrzowska A
Logując się przez angielską wersję znajdziesz tą ligę pod nazwą
European Elite B
No masakra jak to ukryli. Dzięki Michał .
-
@didierluk said in Pomoc OSM:
Jakkolwiek dziwnie to zabrzmi to jak wchodze na kluby w karierze to pieniądze mi maleją do zera
Nagrałem nawet filmik ale chyba nie da się tutaj umieścić.U mnie taka sama sytuacja
Dajcie screeny, żebyśmy zobaczyli o co biega?
-
@didierluk said in Pomoc OSM:
Jest jakaś lista które ligi mają transfery, a które nie?
Nie ma takiej listy, możemy ją sami stworzyć w oparciu o nasze doświadczenia. Poza tym w wielu ligach można wyłączyć/włączyć transfery .
-
@dovco_handf U mnie już ok
-
Słuchajcie nie moge wejsc w swoje kluby bo ciagle mi wyskakuje BŁĄD. Zmienilem przeglądarke itd ale nic to nie daje