Pomoc OSM 🤔
-
Jak usunąć kontynuację poprzedniej ligi? Nie chce mi to dziadostwo zejść do miesiąca..
-
@Stefan-Joptwojmać Jak ustawisz kontynuację ligi to już nie da się cofnąć. Jedynie można zrezygnować z klubu.
-
O to chodzi, że ja grałem w czyjejś lidze, która skończyła mi się miesiąc temu. Nie wybrałem zespołu i nie uczestniczę w niej po zakończeniu poprzedniego sezonu mimo to mam napis kontynuuj ligę, który zaczyna mnie drażnić i nie wiem jak to usunąć.
-
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem czy nie musisz wejść w tą kontynuowaną ligę i po prostu wyjść z niej do krajów, z których wybierasz sobie nowy zespół. -
@Stefan-Joptwojmać
Myślę, że jeżeli liga jest kontynuowana , to cały czas masz aktywne zaproszenie do niej(albo po prostu OSM Cię zachęca byś w niej grał)@Byku-Duma-Warmii said in Pomoc OSM:
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem czy nie musisz wejść w tą kontynuowaną ligę i po prostu wyjść z niej do krajów, z których wybierasz sobie nowy zespół.To co @Byku-Duma-Warmii podał powonno zadziałać.
-
Ale nie działa, z tych łatwiejszych rozwiązań sam spróbowałem i nic nie działało
-
@Stefan-Joptwojmać
U mnie to działało -
@Stefan-Joptwojmać Weź inną ligę.
-
@Byku-Duma-Warmii said in Pomoc OSM:
@Stefan-Joptwojmać
U mnie to działałoa u mnie nie działa:(
@ToomAnyWays said in Pomoc OSM:
@Stefan-Joptwojmać Weź inną ligę.
Trzymam konto na turnieje
-
Czy ktoś może wejść na swój albo kogoś innego profil Grupy? Mnie ciągle wyrzuca...
-
@Dovco_HandF Wszedłem, wszystko w porządku.
-
@Dovco_HandF Chodzi Ci o link na profilu gracza na forum? Jeśli tak, to jeśli chodzi o mnie to u mnie wszystko działa dobrze
-
@Damiś27 Chodzi mi o Grupy.
-
@Dovco_HandF To też wszystko u mnie dobrze działa
-
@Damiś27 Muszę ja mieć cos z przeglądarką. Dzięki
-
Mam pytanie kiedy zostaną zaktualizowane rankingi menedżerów na profilach grup?
-
@benito1001
Podpinam się pod pytanie kolegi -
@CorreThe Jak liga, w której grałeś jest przedłużona na następny sezon to OSM będzie zachęcać aby dołączyć do tej ligi przez cały sezon, dopóki masz wolne konto(przynajmniej u mnie tak jest), nawet jeżeli w danej lidze nie ma wolnych klubów.
Ale chyba masz opcję zagrania w innej lidze niż sugerowana?