Pomoc OSM 🤔
-
klikam na powiadomieniu spy i przenosi mnie dalej i mam tam teczke z analizą szpiega bo dwukrotnie próbowałem szpiegiować jeden klub, ale czemu dalej powiadomienie jest to co na screenie
nie powinno zniknąć z tego zegarka??
-
tak mam te teczke z raportem ale chodzi mi o powiadomienie! Czy nie powinno zniknąć z zegarka skoro przeczytałem raport szpiega?
-
Prośba do moderatora o poprawę buga
Napiszę krok po kroku, żeby mnie zrozumiano
- wysłałem szpiega dostałem powiadomienie że szpieg zakończył swoją pracę, ale jak klikałem na nie było pusto w zakładce szpieg ale powiadomienie dalej było (w zegarku)
- wysłałem drugiego na tą samą drużynę i udało się dostałem raport tak jak chciałem
- jednak dalej mam jedno powiadomienie w zegarku o szpiegu że zakończył pracę czy nie powinno ono zniknąć
- dostałem dziś 38k na konto widocznie za bug za tego nieudanego scouta
Reasumując dlaczego dalej świeci mi powiadomienie o scoucie...
-
Nie można edytować po 120 sekundach chore... wklejam jeszcze raz...
Prośba do moderatora o poprawę buga
Napiszę krok po kroku, żeby mnie zrozumiano
- wysłałem szpiega dostałem powiadomienie że szpieg zakończył swoją pracę, ale jak klikałem na nie było pusto w zakładce szpieg ale powiadomienie dalej było (w zegarku)
- wysłałem drugiego na tą samą drużynę i udało się dostałem raport tak jak chciałem
- jednak dalej mam jedno powiadomienie w zegarku o szpiegu, że zakończył pracę czy nie powinno ono zniknąć
- dostałem dziś 38k na konto widocznie za bug za tego nieudanego szpiega
Reasumując dlaczego dalej świeci mi powiadomienie o szpiegu...
-
@wujek99 Wyślij jutro znowu szpiega i napisz co się dzieje. Może to tylko jednorazowa usterka i zanim podniesiemy alarm, sprawa się rozwiążę przy następnym wschodzie słońca. Szpiega jak raz wyślesz to możesz jego raport sprawdzać tysiąc razy, dopóki nie nadejdzie symulacja :thumbsup_tone1:. Ale dlaczego ci wisi w powiadomieniach to bij-zabij nie mam pojęcia.
-
Wyślę jutro na drugiego przeciwnika i dam znać, pozdrawiam
-
@wujek99 OK :ok_hand_tone2:
-
Jest też kolejny problem, a mianowicie chodzi mi o to, że nie mogę wywalić ze znajomych osób, które usunęły konto, ma ktoś na to jakąś radę?
-
@Stefan-Joptwojmać Też mam ten problem. Przydałoby się to jakoś rozwiązać...
-
@Stefan-Joptwojmać @Michal_ACM Też mam ten sam problem. Jak ktoś wie jak ich się pozbyć będę wdzięczny
-
@Michal_ACM u mnie też nie wykopie ludków ,którzy odeszli ze świata osm...
-
@Damiś27 @Stefan-Joptwojmać @Michal_ACM @huzar-shakir
Problem globalny jak globalne ocieplenie. Niestety póki co wszyscy mamy ten sam problem i nic się nie da z tym zrobić. Jak tylko coś się zmieni w tym temacie - osobiście was o tym poinformuję, ponieważ sam jestem tym bardzo zainteresowany. Mam wielu takich menadżerów ze zlikwidowanymi kontami do usunięcia :thumbsup_tone1:. -
Mój problem chyba sam zniknął po meczu z drużyną którą szpiegowałem, pozdrawiam
-
@wujek99 Tak się dzieje w wielu przypadkach, że coś się zawiesi pomiędzy symulacjami. A potem wstrząs na symulacji, aktualizacja wszystkiego i system działa jak talala :ok_hand_tone1:.
-
Mały,albo jak kto woli duży problem.Nie mogę wejść na forum grupy.Pokazuje mi tylko co widać zresztą ,że wchodzę na forum akademii,jednak to co piszą menago grający w "rezerwach",ich wpisy nie widzę.Mniejsza z tym.Najważniejsze,że nie mam dojścia do głównej grupy.Proszę o pomoc w tej sprawie.
-
@huzar-shakir Spróbuj się wylogować na forum i grze i zalogować znowu
-
@huzar-shakir Spróbuj się wylogować na forum i grze i zalogować znowu
Zrób jak kolega radzi, (z forum się wyloguj nie z gry) i jak nie pomoże, zaraz sklecimy raport informatykom z Holandii :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Mi w tedy się udało najpierw wylogowałem forum później grę i miałem w tedy do 2 forum dostęp Oczywiście nie długo, ale z 2-3 dni może dłużej