Pomoc OSM 🤔
-
Stare forum było dużo lepsze ale niema wyjścia trzeba się przyzwyczajać do nowego
-
Wie ktoś może czy da się wyśrodkować zdjęcie ?
-
@Marcin657827 said in Pomoc OSM:
Stare forum było dużo lepsze ale niema wyjścia trzeba się przyzwyczajać do nowego
Zdecydowanie się z tobą zgadzam i to w 100%!
-
@Byku-Duma-Warmii said in Pomoc OSM:
Wie ktoś może czy da się wyśrodkować zdjęcie ?
Nie słyszałem i nie widziałem, aby była taka możliwość, póki co.
-
@Dovco_HandF
Oki dzięki za odp. -
@Byku-Duma-Warmii said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF
Oki dzięki za odp.Zawsze i wszędzie do usług. Co wiem to powiem, co nie wiem, to też nie nabiorę wody w usta
-
@maloba
Tak. Obecnie znany mi jest jeden tylko sposób: jak ktoś ci wyśle zaproszenie do ligi na innym serwerze, a ty je zaakceptujesz. -
@maloba Daj znać jak będziesz miał wolny slot to ci wyślę zaproszenie, żebyś dołączył do którejś mojej ligi na serwerze Sir Bobby, jeśli chcesz!
-
@Dovco_HandF wtedy juz zostane na nowym serverze czy z koncem ligi wracam na swoj ?
-
@maloba Zawsze zostajesz na tym serwerze, gdzie kończysz ligę. I tam szukasz/dołączasz do nowych lig. Przynajmniej do tej pory tak to działało w wersji 3.0.:call_me: .
-
@Dovco_HandF spartaczyli to przeciez bylo dobrze mozna bylo sobie zmieniac serwery do woli .
-
@Dovco_HandF spartaczyli to przeciez bylo dobrze mozna bylo sobie zmieniac serwery do woli .
Tak było w wersji 2.0. W nowej wersji nie można już zmieniać serwera jak i kiedy się chce. Faktycznie nie jest to najlepsze z ich rozwiązań.
-
@Dovco_HandF jeszcze dla pewnosci zapytam czyli kazde z 4 kont moze byc na innym serverze ? a i czy wy tez macie 0% w ligach specjalnych ?
-
@maloba
Nie wiem czy nie jakoś w 5 lub 4 kolejce od końca, ale nie jestem pewny. -
@Byku-Duma-Warmii wlasnie ciekawi mnie czy jest konkretna liczba ustalajaca mozliwosc dolaczenia do ligi
-
@maloba
Pewnie jest, ale mi się nigdy nie zdarza dołączać w późniejszej fazie ligi, więc za dokładnie to nie wiem