Pomoc OSM 🤔
-
Większość z nas ma ten problem chyba ...
-
OK, dzięki za informację @huzar-shakir .
-
@beyah1985 też tak mam
-
@Marcin6578 dał bym Ci "Like" za informację ale nie mogę
-
@beyah1985 muszę jakoś z tym żyć
-
Jest to globalny błąd, którym informatycy zajmą się od poniedziałku.
-
@Byku-Duma-Warmii LIKE
-
@Byku-Duma-Warmii LIKE
-
Wczoraj miałem 26,5 tysi reputacji,dziś patrzę 28,2 tysiące. Żebym jeszcze coś pisał
-
@huzar-shakir może pisałeś całą noc
-
Witam. Dawno nie grałem w OSM, ale widzę, że problem z multikontami dalej istnieje. W jaki sposób zgłosić SKUTECZNIE takiego osobnika, który ledwo sezon się zaczyna, a ma już w City najdroższych piłkarzy kupionych za grosze z Chelsea, Evertonu i kilku innych klubów, którymi też sobie gospodaruje?
-
@Konstanty Zgłosić go możesz wchodząc na profil oszusta, po prawej stronie znajduje się napis "Powiadom o próbie oszustwa"
Kliknij, i wtedy wyświetli Ci się "Doniesienie o nieuczciwych praktykach"
Opisz sprawę, i wyślij. Dostaniesz wtedy na maila przez którego założyłeś konto w OSM wiadomość, i będziesz musiał aktywować raport
Ja wczoraj zgłosiłem, i w ciągu 5 godzin zablokowali oszusta -
@Mati-Colchoner o, ekstra. W takim razie mam nadzieję, że ten u mnie też zniknie. Dzięki wielkie!
-
Mamy jakiś problem z bitwami rankingowymi. Mianowicie, zakończyliśmy bitwę dwa dni temu, i teraz mamy wolne konta, ale nie możemy dołączyć do następnej ponieważ tak jakby poprzednia jeszcze nie wygasła w systemie, jak wchodzę na profil grupy, to nadal widnieje wynik z zakończonej bitwy.
-
@Mati-Colchoner
Próbowaliście wyczyścić historię przeglądarki i ciasteczka ? -
KOCHANA ZAŁOGO Z "UTRZYMANIA RUCHU" W OSM.... dalej coś z " OSM Forum" jest nie tak, mam zdecydowanie za wysoką reputację a licznik wyświetleń nie drgnął od dwóch miesięcy. Jestem po wszystkich możliwych restartach przeglądarek oraz usuwaniach ciasteczek....
....pozdrawiam.
-
@beyah1985 Zgłosimy
-
@Dovco_HandF już działa, dzięki za szybką reakcję
-
Nowa liga do bitw rankingowych:
Holandia -
@Stefan-Joptwojmać jak d
Zdobyć kod promocyjny do osm?