Pomoc OSM 🤔
-
@websterspl wiem,dlatego na stare nie wchodzę...
-
@huzar-shakir Pisząc stare chodziło mi o Polish Slavic Group a nasze główne forum to będzie Polish Warriors
Jak niżej widać mieliśmy dwa fora a to drugie Polish Warriors nigdy nie było akademi
-
@websterspl tak to wyglądało,ale teraz mam tylko w wykazie tę 2 grupę
-
@huzar-shakir ja jeszcze mam dwie ale wydaje mi się ze powoli wszyscy będziemy mieli dostęp tylko do PW bo nie tylko tobie zniknęło forum PSG
-
Hi guys, How fares it ?
-
@__iMpArAtoR____ said in Pomoc OSM:
Hi guys, How fares it ?
Ok buddy, but we are using on this forum only Polish language :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
Ok buddy, but we are using on this forum only Polish language
OK mate.
-
@websterspl Ja chcę, jeśli się da żeby było forum PSG tylko pod zmienioną nazwą, bo w przeciwnym wypadku przepadną nam wątki. @Dovco_HandF @Łukasz-Kowalski da się tak zrobić?
-
@ToomAnyWays Stare fora poprzedały z końcem roku :thumbsup_tone1: W grupach też - pozostały nam tylko nowe fora.
-
@Dovco_HandF Nie, nie chodzi mi żeby to pierwsze forum zostało (PSG) i żeby wszyscy mieli do niego dostęp, ono jest przypisane do naszej grupy.
-
@ToomAnyWays Polish Warriors ma swoje forum i powinno ono być dostępne dla jej wszystkich członków. Tak?
-
@Dovco_HandF ja nadal nie mam wejścia..;/
-
@ToomAnyWays A Polish Warriors Academy ma swoje nowe forum dostępne dla członków tej grupy. Inaczej być nie może :thumbsup_tone1: Nie rozumiem więc, w czym jest problem?
-
@huzar-shakir said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF ja nadal nie mam wejścia..;/
To jest prawdziwy problem. Na pewno informatycy z tym walczą, trzymam za nich kciuki - tylko tyle mogę :fingers_crossed_tone2:.
-
@Dovco_HandF Sytuacja jest trochę zagmatwana. Zmieniłem nazwę grupy na Polish Warriors i teraz my widzimy 2 fora forum PSG i PW, tylko że forum PW widziała wcześniej tylko akademia, która nazywała się wcześniej PW. Po zmianie nazwy widać 2 fora, natomiast akademia ma swoje forum, którego nie widzimy. Chciałbym żeby było widać tylko to pierwsze forum, a to drugie żeby zniknęło. To drugie jest byłym forum obecnej akademii.
-
@Dovco_HandF nie spieszy im się
-
Dziś zdarzyło mi się takie coś, godzina 19:46 ustawiam 541 formację na laptopie, godzina 20:03 wchodzę na androida by zobaczyć czy taktyka jest ustawiona, 20:10 symulacja oczywiście 0-3 i patrzę a tu ustawione 451... Czyli taktyka która miałem na początku. To jakiś błąd że taktyka mi się cofa do tej co miałem ustawioną wcześniej?
-
Witam, kończą mi się ligi obecnie gram na serwerach gdzie mecze są przed 19. Polecicie jakieś serwery co mecze są w godzinach 20-23 i rzadko są opóźnienia lub wcześniej mecze?
-
Our Engine starts simulating all matches at 19:00 hours. This is where you can check the progress of our servers. The server your match is simulated on is highlighted in yellow.
The OSM Engine
The OSM Engine is a giant technical football machine that simulates every match that's played in OSM. Many have tried to unravel the mysteries of the Engine but no one ever succeeded so far. What have we learnt about its powers?The Engine lives by some basic football manager rules: show yourself at the club, strengthen your Squad and manage your players.
Every tactical plan is weighed in detail. There's only one advice: keep testing and pick one that suits your Squad for the upcoming match.
Fitness and morale can go a long way. The Engine loves highly motivated teams that will give it their all.
It prefers managers with respect for the game. Teach your players to train hard and to live for football.
It has been said that it also considers the form and historical Results of clubs.
The opponent is an important factor. So visit your Spy and play Friendlies. Be prepared for everything.
Football wouldn't be football if luck wasn't involved. That's what makes the game so beautiful: anything can happen.
Można to wyjaśnić? Czy teraz wszystkie mecze będą o 19?