Pomoc OSM 🤔
-
@radek12_19 na swój profil wejść nie mogę.to nie jest normalne.bulimy za tę zabawę irytacją.
-
@huzar-shakir i to ciężkie pieniądze, szlag trafił.....
-
@radek12_19 Radek, wyloguj się z forum i zaloguj ponownie. Podobno cię "zrobili" :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF wszystko ok
-
@radek12_19 Brawo :clap_tone1:
-
Co do rankingu, to jak już być może zauważyliście, wszystko powinno być w porządku. Wszelkie punkty które ostatnio nie były doliczone, znajdują się już na swoim miejscu. Jeśli jeszcze coś u kogoś nie gra to najpóźniej jutro rano punkty się pojawią. :thumbsup_tone3:
-
@Michal_ACM Wiem właśnie widziałem... nie mogę się doczekać kiedy dziś zdobyte punkty zostaną doliczone to 4 slotu
-
@Michal_ACM
Tak już wszytko jest dobrze.
Dziękuje za szybkie rozwiązanie sprawy -
@Michal_ACM nie jest to prawdą.od momentu kiedy skończyłem słoweńską zniknęło mi kilkaset pkt,a jestem w 2 dniu przygotowawczym do fińskiej..
- po serbii,
po słoweńskiej. i teraz jedna sprawa.dostałem po ostatniej lidze 2133 punkty,więc powinno być 64202 a mam
-
@huzar-shakir Cos się sypnęło w systemie punktacji i walczono z tym problemem kilka dni. Jutro po rannych aktualizacjach ma wrócić wszystko do normy. Zobaczymy jutro :ok_hand_tone1: .
-
@Dovco_HandF Jasne.Czekam jeszcze spokojnie jak z moim brakiem dostępu do forum grupy.Szłam jak nic.Biorą kasę a nic za to nie dają w zamian.
-
@huzar-shakir Jak w każdej takiej grze, jedni nie mają ani pół problemu, a inni mają cały czas pod górkę .
-
@Dovco_HandF tak.trafiło na mnie,bądź we mnie.
-
@huzar shakir Dzięki. Nie chcę, preferuję kobiety, jestem hetero. Bez żadnych podtekstów :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Ja też.W tym jednym się zgadzam.
-
@Dovco_HandF @huzar-shakir A to nie jest tak że co jakiś czas punktów ubywa?
-
@Dovco_HandF said in Ranking Krajowy?:
@huzar-shakir
Punkty do rankingu menadżera z ostatnich 180 dni są liczone w 100%.
Punkty zdobyte na następne 520 (od 180 aż do 700) dni są liczone mniej, na różnych poziomach procentowych - malejąco, im dłuższy okres, dopóki nie zostaną ostatecznie na poziomie 1% w 720 dniu.
Wszystkie punkty starsze niż 700 dni liczone są 1% dla całości.
Dlatego właśnie ranking menadżerów jest ruchomy i czasem wydaje nam się, że nie wiadomo gdzie gubimy punkty. Dziękuję za uwagę :older_man_tone1:. -
@Dovco_HandF Dobrze wyjaśnione