Pomoc OSM 🤔
-
@KonyToJa Na aplikacjach na androidzie i iOS nie ma opcji wylogowania. Dzięki temu możesz grać tyko na jednym loginie. Jest to zabezpieczenie przed oszustami, którzy posiadają kilka kont. Dzięki temu będzie mniej pracy dla adminów, którzy prędzej czy później i tak wyłapią wszystkich nieuczciwych graczy. :cop_tone3:
@Wojtyn84 Co do tych zawodników z TL to też mam taką sytuację ale występuje tylko wtedy gdy wstawiam na listę przez aplikację mobilną. Przy wystawianiu normalnie przez przeglądarkę na kompie nie ma żadnego problemu.
-
@Michal_ACM said in Pomoc OSM:
@Wojtyn84 Co do tych zawodników z TL to też mam taką sytuację ale występuje tylko wtedy gdy wstawiam na listę przez aplikację mobilną. Przy wystawianiu normalnie przez przeglądarkę na kompie nie ma żadnego problemu.
No właśnie u mnie występuje na przeglądarce (screeny). @Dovco_HandF już zgłosił a ja poobserwuję to trochę
-
@Michal_ACM Nie wiem czy wiesz ale w ustawieniach możesz wyczyścić dane i masz znowu ekran logowania
-
@kuba-fala To jasna sprawa. Tak samo gdy zrobisz reinstall. Ale fizycznie nie ma możliwości wylogowania. Nie ma żadnego przycisku wylogowującego.
-
Nie grałem z pol roku ale mysle , ze jest to dosc duzy blad. Zdjecia na dowod.
-
@olaf1204 Co to za liga dla bogatych?! Oczywiście, że to błąd, dzięki za profesjonalne zgłoszenie, już wysyłam telegram do informatyków :ok_hand_tone1:.
-
Dzieki !
-
@olaf1204
Jeżeli sam zgłaszasz sprawę na ogólnym forum problemów i nie dajesz mi możliwości zaraportowania sprawy na wewnętrznym forum Personelu OSM, to już jest dla mnie koniec tej sprawy, bo ja już nic nie mogę zrobić w tej sprawie. Pozdrawiam. -
@kuba-fala On dostał już szczegółowe instrukcje od głównego admina gry, co ma zrobić. Nie rozumiem więc o ci chodzi?
-
Wiadomosci jeszcze nie dostalem jesli juz to szukac ja na poczcie osm czy emailu ?
-
@Dovco_HandF Mi chodzi o to że czekał by 100 h.
-
@olaf1204 Dostałeś na forum globalnym, gdzie napisałeś: odpowiedź od admina gry. W tym momencie sprawa jest dla mnie zamknięta
-
@kuba-fala 100 h to wg Ciebie dużo? Znam ludzi, którzy kilka miesięcy czekali na zlikwidowanie błędu... 100 h to expres w tej grze, panie kuba :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Dlaczego nie mam możliwości zamknięcia tematu, który sam założyłem ?
-
@Byku-Duma-Warmii Mam to samo w Grupie na forum. Tak to działa w tej chwili w grupach - gorzej niż na publicznym forum. Musimy byc dobrej myśli, że wprzyszłości dołożą na te funkcje jak mamy na forum ogólnym :ok_hand_tone1:.
-
Czy jest na forum gdzieś opisane od jakich czynników zależy zdobywana ilość punktów menadżerskich w lidze ?
-
@zkrystian Nie, nie ma takiego nigdzie opracowania w żądnym języku świata niestety... Przykro mi. Jak coś takkiego się pojawi od razu to zamieścimy w polskiej wersji językowej. Póki co musisz plegac na radach bardziej dośwadczonych kolegów :ok_hand_tone1:.