Pomoc OSM 🤔
-
@ToomAnyWays
Być może to się pojawiło u wszystkich użytkowników Polskiego forum, a być może każdy użytkownik forum ma coś takiego. -
@ToomAnyWays @kuba-fala @Byku-Duma-Warmii
coś takiego znalazłem na Facebooku -
@mihau1878
Nie wiem, co to za nowy pomysł :thinking:, ale dziś dzięki temu zarobiłem darmowych 10 monet :fingers_crossed: -
nie jestem w stanie kupić zawodnika przez skauta...
-
@radek12_19 Co to za liga i które konto?
-
@Dovco_HandF GOLasy Team u Stb, konto S2
-
@radek12_19 Próbowałeś odpalić grę na innej przeglądarce? Jak tak to piszę informatykom zawiadomienie o tej usterce :ok_hand_tone1:. Z jakiej przeglądarki korzystasz?
-
@Dovco_HandF z Chrome, z Mozilli też mi nie poszło...
-
@radek12_19 Ok, dzięki :ok_hand_tone1:.
-
@radek12_19 Mam info, że błąd został wyeliminowany :ok_hand_tone1:. Możesz potwierdzić?
-
Jak działa szpieg? Czy szpieg szpieguje taktykę przeciwnika z tej godziny, o której został wysłany czy z tej godziny, o której dotarł na miejsce?
-
@Cobra1974 Raz go wyślesz i potem na bieżąco przekazuje ci raporty z ustawienia rywala, ile razy by coś tam nie zmienił :ok_hand_tone2:.
-
@Dovco_HandF Wyliminowany tak, że nie zdążyłem zrobić zakupów przez skauta
-
@radek12_19 No trudno. Czasu nie cofniesz. Ważne, że od ręki cię załatwili i nie musiałeś czekać w kolejce kilka dni, albo tygodni:ok_hand_tone2:.
-
@Cobra1974 said in Pomoc OSM:
Jak działa szpieg? Czy szpieg szpieguje taktykę przeciwnika z tej godziny, o której został wysłany czy z tej godziny, o której dotarł na miejsce?
Szpieg aktualizuje wszystkie zmiany na bieżąco. Wysyłasz go raz i masz aktualną taktykę przez cały czas. Gdy rywal zmieni taktykę będziesz to widział.
-
@Cobra1974
Ale może być taka sytuacja, że wyślesz szpiega i zobaczysz jaką taktyką gra przeciwnik. A on na przykład jakiś czas przed meczem zmieni ją, ale użyje tajnego treningu. Wtedy nici ze szpiega, w takim wypadku taktyki ani ustawienia rywala już nie ujrzysz. -
Mało tego, moze sobie ustawić taktyke , którą na pewno nie zagra i ładnie ustawi wyjściową 11-tkę z rezerwowymi bo przeczuwa że wyślesz szpiega.
Myślisz że gość już zostawił tak na mecz i przed meczem robi tak jak pisze @Byku-Duma-Warmii
Sam tak czasem robię i się nie wstydze To jest normalne że w tej grze trzeba też przechytrzyć rywala, tak jak i na boisku w prawdziwej piłce -
@Didierluk
Masz zupełną rację, czasem takie wyprowadzenie przeciwnika w pole to połowa sukcesu :fingers_crossed:. -
@Didierluk
Proszę specjalnie dla Ciebie zrobiłem wykaz ligi z ilością drużyn. Po tabelce widać, które ligi śą najkrótsze :slight_smile:.