Pomoc OSM 🤔
-
@Didierluk Dobrze wiedzieć, gdyż coraz bliżej do całej Afryki
-
Przeniesione do właściwego wątku:ok_hand_tone1:
@Cezarro said in Aktualizacje OSM:Dzisiaj przeglądałem swoje osiągnięcia na świecie i zauważyłem że Szkocji już nie ma . O co kaman ???
-
@Cezarro Chodzi Ci o mapę Dominacji i białą plamę ze Szkocją? Zdarza się - błąd. Za jakiś czas wróci zielony kolor. Mam ten sam błąd :ok_hand_tone1:
-
@Beata-Siemicka said in Pomoc OSM:
Zgromadziłam 20 trofeów a monety nie wpadły chyba coś jest nie tak mieliście coś podobnego ?
Rozumiem, że monety wpadły?
-
@Piotr-Śniadek said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF mam problem gdy odblokuje jakies osiagniecie i chcę odebrać nagrodę to wyskakuje nagly błąd i piszę by skontaktować sie z forum. Podkreślam ze dzieje sie to i na mobilnym urządzeniu jak i na komputerze. Jeszcze na mobilnym rozumiem że moga byc problemy z łącznościa internetową ale na komputerze mam kabel więc nie powinno byc problemów. Prosze o pomoc bo trace sporo tych żółtych żetonów.
@Piotr-Śniadek Z tego ci widzę na twoim profilu wszystko od jakiegoś czasu gra i buczy?
-
@Stefan-Joptwojmać said in Pomoc OSM:
Wciąż mam problem z edycją profilu własnego oraz grupy. Dlaczego wciąż nie mogę nic zmienić? Ktoś coś w tym temacie?
Stefan jak sprawy edycji? Naprawione czy bez zmian?
-
@woszczo Wszystko ok z osiągnięciami czy nadal są jeszcze jakieś problemy i nieuregulowane sprawy?
-
@Dovco_HandF
Nie wiem jak u Stefana, ale u mnie dalej nie można zapisać zmian w profilu. Edytuję go i zapisuje, a potem wchodzę na profil i nic się nie zapisuje. -
@Byku-Duma-Warmii Daj mi jakiegoś "świeżego" screena z edycji twojego profilu, proszę. :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF
Tak wygląda po edycji i zapisie:
A tak wygląda po wszystkim, czyli tak jak przed edycją:
-
@Byku-Duma-Warmii Dzięki, wysyłam ich na stół do roboty. To za długo trwa nawet jak na globalny event :ok_hand_tone2:.
-
@Dovco_HandF
Niestety dalej to samo, tak jak u kolegi wyżej:( -
@Stefan-Joptwojmać
Te screeny nadal mówią o tym, co jest nie tak u ciebie?
dowód nr 1
dowód nr 2 -
Tak, nic nie zmieniałem od tamtego czasu, pomiędzy liniami powinien być obrazek, a go nie ma. Po ponownej edycji nie zapisuje linku, ani niczego mimo informacji Profile Saved!
-
@Stefan-Joptwojmać No dobra, zobaczymy co z twoim problem zrobią informatycy... oby jutro :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Chciałem sobie zrobić ładny profil, ale nie mogę gdyż się nic nie zapisuję (Niby zapisuję, a nie ma zmian) Specjalnie żeby pokazać dodałem AAAAAAAAAAAAAA...
Edycja zapisana (niby po zapisaniu):
Profil po zapisaniu:
-
@Damiś27 Potrzebne mi jest zdjęcie przy zapisywaniu profilu - ile tam jest pokazane % zrobionego profili jak to jest wyżej :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Też trochę pokazuję czego brakuję i nie mogę dopełnić bo się nie zapisuję.