Pomoc OSM 🤔
-
@kuba-fala
@Dovco_HandF said in Aktywność na forum:@CorreThe Start MPG jest tradycyjnie po WCC (stara nazwa: CCL) i tak będzie w roku 2017 :ok_hand_tone1:.
-
Wie ktoś jak liczą się punkty za każdy sezon?
-
@Damiś27 Szczegółowo z detalami? Nikt nie wie. Wiemy tylko z grubsza, że im niższym celem grasz w jak najdłuższej lidze, z jak największą liczbą doświadczonych i aktywnych menadżerów - tym zarobisz więcej punktów :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF za cel 1 też można zdobyć sporo.
-
@huzar-shakir Na pewno nie aż tyle ile z niższym Zresztą 1 cel jest nudny .... ma się już wszystko
-
Nie w bitwie...To jest chyba najtrudniejsze zadanie osiągnąć cel1.
-
@kuba-fala Tobie ciężko ogarnąć nawet 9 było..ale może w słabszej formie byłeś.Zdarza się Kuba.
-
@huzar-shakir To też od ligi zależy
-
@kuba-fala jakiej ligi?o bitwach pisałem
-
@huzar-shakir No w ostatniej mi nie poszło faktycznie
-
@kuba-fala w większości nie idzie,ale dobrze ,że inni nadrabiają.
-
@huzar-shakir Grałem dopiero 4 bitwy w tym w jednej mi poszło.A problemem są transfery bo taktyki są w miare dobre
-
@kuba-fala 4 cały czas wystawiasz na listę i kupujesz coraz lepszych, oto cała filozofia.
-
@ToomAnyWays Kuba nie potrafi.Po prostu.I taka jest prawda.Niech mi ktoś powie,że umie.Grałem 3 bitwy wspólnie z młodszym kolegą,więc wiem ,że cieniuje w kwestii transferów.Samą taktyką się nie wygra.Chyba,że oddanie.A to czasem może się nie udać:D
-
@ToomAnyWays said in Pomoc OSM:
@kuba-fala 4 cały czas wystawiasz na listę i kupujesz coraz lepszych, oto cała filozofia.
Nic dodać, nic ująć :clap_tone1:.
-
@maloba
Godzinę transferów możesz zobaczyć, tylko i wyłącznie z aktualnego dnia. Z dni poprzednich będzie widoczna, tylko data -
@Byku-Duma-Warmii dzieki wielkie Byku