Pomoc OSM 🤔
-
@kuba-fala Może po prostu jakis czas go nie było, kiedy wprowadzali zmiany w profilu menadżera .
-
Nie mogę zmienić muzyki z autoplay na profilu, nie mogę nawet tego usunąć, wie ktoś może jak to zrobić?p
-
@Stefan-Joptwojmać Zrób screena przed zmianą i co chcesz zmienić. Zgłoszę to :ok_hand_tone1: .
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@Stefan-Joptwojmać Zrób screena przed zmianą i co chcesz zmienić. Zgłoszę to :ok_hand_tone1: .
Problem jest taki, że nic nie mogę zmienić tam gdzie mam My motto;p
-
@Stefan-Joptwojmać A powyżej: Favourite club i Favourite player możesz zmienić?
-
Też nie mogę:(
Opis mogę zmieniać:)
-
Przenoszę temat do właściwego wątku :thumbsup_tone1:
@Didierluk said in Aktualizacje OSM:
Zaktualizowałem sobie aplikację na tablecie (Android). W dwóch drużynach zawodnicy sami się wystawili na liście transferowej (tutaj Bathuayi)
Gdy próbuję ich zdjąć to jest błąd. Po zalogowaniu na stronie zawodnik nie jest wystawiony. Co ciekawe niby jest wystawionych 2 z 4 napastników, co jak wiadomo jest niemożliwe. W innej drużynie podobnie jest z bramkarzami, jednego sam wystawiłem, jeden się wystawił i zostałby tylko jeden, również sytuacja niemożliwa w grze.
Ironiczne jest to że w poprzednich wersjach gry zawodnicy sami znikali z list transferowych hehe -
@Dovco_HandF
Ja widzę u Ciebie w tej chwili jednego zawodnika na TL-u:
-
@Dovco_HandF Tak właśnie widzę przez przeglądarkę
-
@Didierluk Zgłosiłem już jakiś czas temu to zjawisko u ciebie informatykom. Zapewne jutro się za to zabiorą :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dzisiaj juz jest ok, dzieki
-
@Didierluk No i gra gitara .
-
@Dovco_HandF Mam pytanie jak to możliwe że było 47godzin i ileś minut, wysłałem zaproszenia i patrzę że zostało...
-
@Dovco_HandF Mam pytanie jak to możliwe że było 47godzin i ileś minut, wysłałem zaproszenia i patrzę że zostało...
Niestety takie błędy dość często się zdarzają, trzeba kontrolować który to dzień okresy przygotowawczego.
-
Zgromadziłam 20 trofeów a monety nie wpadły chyba coś jest nie tak mieliście coś podobnego ?
-
@Beata-Siemicka Musisz to zgłosić.Powinno automatycznie wpaść do kieszeni to co się należy.
-
@Beata-Siemicka Jest błąd globalny, zdiagnozowany, teraz z tym walczą, aby jak najszybciej naprawić :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF mam problem gdy odblokuje jakies osiagniecie i chcę odebrać nagrodę to wyskakuje nagly błąd i piszę by skontaktować sie z forum. Podkreślam ze dzieje sie to i na mobilnym urządzeniu jak i na komputerze. Jeszcze na mobilnym rozumiem że moga byc problemy z łącznościa internetową ale na komputerze mam kabel więc nie powinno byc problemów. Prosze o pomoc bo trace sporo tych żółtych żetonów.